Haberler

Spor Toto 2. Lig

İlk 8 haftası geride kalan Spor Toto 2.Lig'de yaprak dökümü başladı.

İlk 8 haftası geride kalan Spor Toto 2. Lig'de yaprak dökümü başladı.

İnegölspor'un liderlik koltuğunda oturduğu Beyaz Grup'ta istediklerini alamayan üç takım, teknik heyetleri ile yollarını ayırırken, bu yol ayırımlarının birçok ortak özelliği bulunuyor. Üç takımın istifa eden teknik adamları ya İnegölspor maçı öncesi ya da sonrasında istifa ettiler. İstifa eden bu isimlerin daha önce İnegölspor'da görev yapan isimler olmaları da ayrıca dikkat çekti.

Sezona iyi başlayan ancak ilerleyen haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen İstanbul temsilcilerinden Gaziosmanpaşaspor'da teknik direktör Taşkın Göngör, İnegölspor ile oynayacakları 5. hafta maçı öncesinde istifa etti. Gaziosmanpaşa ile yollarını ayıran Taşkın Güngör, 2011-2012 sezonunda İnegölspor'da görev yapmış, takımı şampiyon yaparak 2. Lige taşıyan bir teknik direktör olarak İnegölspor tarihindeki yerini aldı. Taşkın Güngör istifası ile ilgili yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta Tarsus İdmanyurdu ile oynadıkları maçta bir grup taraftarın kendisine ve futbolculara yönelik alehte tezahürat yaptıklarını hatırlatarak, "Bana göre, Gaziosmanpaşaspor takımı bir yerlere gelmek istiyorsa, önce içindeki Gaziosmanpaşasporlu olmayan kişileri temizlemesi gerekiyor. Bunlar takımın düşmesini mi yoksa çıkmasını mı istiyorlar" ifadelerini kullanmıştı. Gaziosmanpaşaspor'da istifa eden teknik direktör Taşkın Güngör'ün yerine ise Tahir Çopur getirildi.

İNEGÖLSPOR YENİLGİSİ SONU OLDU

Ligin 6. haftasında İnegölspor'a 3-0 gibi net bir skorla yenilen Tarsus İdman Yurdu'nun teknik direktörü Nevzat Dinçbudak, bu mağlubiyetin ardından yönetime istifasını sundu. İnegöllü sporseverlerin sevdiği bir isim olan Dinçbudak, 2010-2011 sezonunda bordo-beyazlılarda, Necati Erkmen'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturmuştu. Bordo-Beyazlı ekibin o sezonki üçüncü teknik patronu olarak işbaşı yapan Dinçbudak, takımı sıkıntılı dönemden kurtarıp, ligi rahat bir şekilde bitirmesini sağlamıştı.

BİLALOĞLU İLE SELÇUKLU'YU DA KOPARDIK

İnegölspor bağlantılı 3. istifa, Konya temsilcisi Anadolu Selçukluspor'dan geldi. Nafi Bilaloğlu, İnegölspor ile oynayacakları müsabaka öncesinde Anadolu Selçukluspor ile yollarını ayırdı. Bilaloğlu'nun yerine ise Anadolu Selçukluspor'da teknik direktörlüğe, Tarsus İdmanyurdu ile yollarını ayıran Nevzat Dinçbudak getirildi. İnegölspor'un efsane isimlerinden Nafi Bilaloğlu, yeşil-beyazlı takımın başında eski takımına karşı mücadele edemeden istifasını sunarken, Anadolu Selçukluspor bu maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. Bilaloğlu, istifasını sunduktan sonraki açıklamasında, bir dizi şanssızlıklar yaşadıklarını ve son oynanan Gaziosmanpaşa maçında rakipten üstün oynamalarına rağmen kazanamadıklarını belirterek, "Rakibimizin sahada on kişi kalmış olması, bir penaltı atışı kullanmamıza ve neredeyse maçın tamamında oyunun hakimi olmamıza rağmen 1-0 kaybettik. Oynadığımız bütün maçlarda aynı şekilde rakibe üstünlük kurmamıza ve iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları elde edememenin üzüntüsünü yaşıyorum. Bir şanssızlık yaşadığımızı düşünüyorum ve bu nedenle Yönetim kurulunun önünü açmak, takımın yeni bir heyecanla lige tutunmasını sağlamak adına görevimden affımı istedim. Konya'da görev yaptığımız kısa süre zarfından desteğini esirgemeyen Başkanımız sayın Mehmet Günbaş ve yönetim kurumuz, futbolcularımız, kulüp çalışanlarımız ve bizlerle olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu takımın sezonu iyi bir noktada bitireceğinden hiçbir endişem yok" şeklinde konuştu.

LİDERDE PROVA TAMAM

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 9. hafta maçında yakın takipçilerinden Hatayspor'u sahasında konuk edecek olan lider İnegölspor, gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını büyük oranda tamamladı. Evinde kaybetmeyen bordo-beyazlılar, Hatayspor'u da kayıpsız geçerek galibiyetler serisine bir yenisini daha eklemeyi planlıyor.

Lig maratonunda ilk 8 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle alarak hanesine yazdırdığı 17 puanla lider olarak geride bırakan İnegölspor, 9. hafta maçında 14 puanla haftaya 3. sırada giren Hatayspor'u konuk edecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşaspor Nevzat Dinçbudak Taşkın Güngör İnegölspor Yerel Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title