Haberler

Özgür Duran'ın annesi, oğlunun ölümüne neden olan Kadir Şeker'in tahliyesine isyan etti

Güncelleme:

Konya'da sevgilisini darp eden Özgür Duran'ı engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker, bugün 2.5 yıllık cezanın ardından tahliye edildi. Haberi televizyondan öğrenen Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner ise Şeker'in tahliye edilmesine tepki gösterdi.

Konya'da sevgilisini darp ettiğini düşündüğü Özgür Duran'ı engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle hakkında verilen 12 yıl 6 ay hapis cezası Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker'in yeniden yargılandığı davada cezası 10 yıl 10 aya düşürüldü. Avukatlar tarafından karara yapılan itiraz sonucu Kadir Şeker'e tahliye kararı verildi. Kararı televizyondan öğrenen Özgür Duran'ın Antalya'da yaşayan annesi Mübeyyen Güner karara tepki gösterdi.

Kadir Şeker'in tahliye edilmesinin ardından Özgür Duran'ın annesi karara tepki gösterdi

"BU KARARDA ADALET YOK"

Anne Güner, oğlunun ölümünün ardından onca hakaret ve tehdide maruz kaldığını belirterek, "Sokak ortasında ben darp edildim. Bunun altından artık çok şey çıkar. Nasıl böyle bir katili bırakırlar. 2.5 yıl mı benim çocuğumun canının bedeli. Oğlum sabıkalı değil, hiç uğruna sokak ortasında ölümü hak ettiğini resmen ilan etmiş oluyorlar. Bu kararla adalete olan inancımı tamamen yitirdim. Bu kararda adalet yoktur" dedi.

Kadir Şeker'in tahliye edilmesinin ardından Özgür Duran'ın annesi karara tepki gösterdi

"O ZAMAN HERKES KAHRAMAN OLSUN"

Anne Güner, sözlerini şöyle sürdürdü: "Allah'ın adaleti var. Adalet ararken çocuğumun katilini 2.5 yıl sonra bırakıyorlar. Bir can için 2.5 yıl ceza çok mu? O zaman herkes herkesi bıçaklasın, 2.5 yıl yatsın çıksın. Diğer katillerde katil değil o zaman onların da aileleri var. Onları da salsınlar o zaman, neden tutuyorlar. O zaman herkes kahraman olsun, herkes kendi adaletini kendi sağlasın."

Kadir Şeker'in tahliye edilmesinin ardından Özgür Duran'ın annesi karara tepki gösterdi

Kadir Şeker'in tahliye edilmesinin ardından Özgür Duran'ın annesi karara tepki gösterdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir şeker Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

Murat Cemal Gönültas:

Aglayıp sızlamadan önce, bir kadına nasıl davranılması getektigini ögretseydi ogluna. Senelerden beri ilk defa adalet varmıs dedim.

98
41
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Biz de oğlunun uyuşturucu satışı dahil 19 kere salınmasına isyan ediyoruz teyzecim, uyuşturucu sattığı bağımlı gençlerin anneleri de ağlıyor, onlar da adalet istiyor ama olmuyor işte. Keşke olsa ama hayat adil değil

104
15
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

ADAM GİBİ EVLAT YETİŞTİRSEYDİN

79
26
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Anneye katılıyorum,adamı öldürür sonra tahliye oh ne güzel

33
62
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Önce kendine isyan et. Doğurduğun ve adam edemediğin suç makinesi olan ve temiz bir insanında başını yakarak ölen oglun adam olsa idi böyle bir durum yasanmiyacakti.

71
21
yanıtYanıtla
Mehmet Erkek:

teyzeye katılıyorum üzücü bir durum

24
41
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Senin oğlun kadını döverken de bu kadar duyarlı bir anne miydin acaba??

45
6
yanıtYanıtla
murat.murat:

ihlas haber ajansının roportaj yapması çok kötü bence 2 tarafı birbirine düşürmek ister gibi bırakın kadir çıkmış işte

35
15
yanıtYanıtla
Bertan Kebapci:

Tahliye olmaması gerekir sadece benim fikrim . O zaman herkez başımıza kahraman kesilir Emsal niteliği taşıyacağı kesin

19
29
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

annesi haklı adalet yok sonuç ne olursa olsun birini öldürmüş.

28
18
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title