Haberler

Saraçoğlu'dan İhlas Haber Ajansına Ziyaret

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adayı Saraçoğlu, İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Kemal Saraçoğlu, İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa İl Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Şanlıurfa MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz, Şanlıurfa MHP Medya Tanıtım Sorumlusu İbrahim Baş ile birlikte ziyarette bulunan Kemal Saraçoğlu, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar doğrultusunda Şanlıurfa'daki basın temsilcilerini ziyaret ettiğini belirten Saraçoğlu, "Ben ve çalışma arkadaşlarımı güler yüzlü ve samimi bir şekilde karşıladığı için partim ve şahsım adına İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa İl Temsilcisi Serhat Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa İl Temsilcisi Serhat Demir, "Şanlıurfa'ya yeni geldim. Tabi gelmezden önce Kemal Bey'i duymuştuk. Bugün ise kendilerinin gerçekleştirdiği ziyaret doğrultusunda tanımış olduk. Kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi İhlas Haber Ajansı İbrahim Özyavuz Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title