Haberler

Sağlıklı Beslenmede Malatya Mutfağının Yeri' Konulu Panel Yapıldı

Ankara Malatyalılar Derneği’nin organize ettiği ‘Sağlıklı Beslenmede Malatya Mutfağının Yeri’ konulu panel yapıldı.

Ankara Malatyalılar Derneği'nin organize ettiği 'Sağlıklı Beslenmede Malatya Mutfağının Yeri' konulu panel yapıldı.

Panel Ankara'da faaliyette bulunan derneklerin ve bu derneklere öncülük eden Ankara Malatyalılar Derneği öncülüğünde Ankara Hakim Evinde yapıldı.

Moderatörlüğünü Doç.Dr. Kübra Cihangir Çamur'un yaptığı panele konuşmacı olarak Hürriyet Gazetesi yemek yazarı Sahrap Soysal, Hürriyet yemek kültürü araştırmacısı Aylin Öney Tan, Malatya İl Basın Halkla ilişkiler Müdürü ve Yemek Kültürü Araştırmacısı Halil İbrahim Kılıç ve Malatya İl Basın Halkla ilişkiler Müdürü ve Yemek Kültürü Araştırmacısı Yaşar Yalçın Manav katıldı.

Panele AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri komisyon Başkanı Celalettin Güleç, Ankara CHP Milletvekili Murat Emir, Ak Parti eski milletvekilleri Cemal Akın, Seyfi Oktay, Muharrem Kılıç, Şevket Köse Adıyaman, Yargıtay 9.daire başkanı Mehmet Çamur, Malatya eski Valisi Mustafa Yıldırım ve Ali Kolat da davetli olarak katıldılar.

"Türkiye'de ses getiren bir konuma getirdik"

Panelin başlangıcında bir konuşma yapan Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, panele katılanlara teşekkür ederek, "Öncelikle panelimize katılan değerli konuklar, Cumhuriyetin 93.yılını hep beraber coşku ile kutladık. Geçtiğimiz 15 Temmuz sürecinde Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden birisini yaşadık. Bu felaket karşısında tek vücut olan milletimiz vatanına ve geleceğine sahip çıktı. Bu da gösterdi ki birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir Kuvvetin duracak kararlılığı yoktur. Biz Ankara'daki dernekler olarak birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmadık.22 dernekle ortaklaşa düzenlediğimiz Sağlıklı Beslenmede Malatya Mutfağının yeri adlı panelimize katılan siz değerli hemşerilerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl TRT'de Malatya Yemekleri ile alakalı soruya ve konuya fazla vakıf olmadığımızı düşündüm ve arkadaşlarımızla karar verdik. Her yıl Malatya mutfağını tanıtan Bir etkinlik yapmaya. Bunu da artık panele çevirdik. Türkiye'de ses getiren bir konuma getirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha büyütüp ulusal bir konuma getireceğiz" dedi.

Daha sonra panele geçildi. Panelistlere sorulan soru ve karşılıklı diyaloglarla Malatya mutfağı anlatıldı. Son olarak Malatya'dan gelen yemeklerin yenilmesi ile panel sona erdi.

Panel için gelen Malatyalılar iki salonu da doldurarak yoğun bir katılım gösterdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihangir Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title