Haberler

Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi'ne Yeni Müdür…

İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'ne Palandöken Hastanesi Müdür Yardımcısı Zeki Kaya atandı.

Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'ne Palandöken Hastanesi Müdür Yardımcısı Zeki Kaya atandı.

Vatandaşın hizmetinden hiçbir zaman bıkmayan, hastaneye işi düşen vatandaşlara her zaman yardımcı olan Zeki Kaya'nın Müdürlük görevine atanması çevrede memnuniyetle karşılandı.

İşindeki başarısı, bilgi ve tecrübesiyle yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atacağından hiçbir şüphe duyulmayan Zeki Kaya çevresinde sevilen ve sayılan birisi.

Palandöken Hastanesi'nden ayrılmasına üzülen fakat bir üst göreve atanmasına da sevinen vatandaşlar ve mesai arkadaşları Zeki Kaya'nın daha iyi görevlere layık olduğunu belittiler.

Zeki Kaya'nın görevlerine her zaman hak ederek geldiğini de ifade eden tanıyanları, bu tayin dolayısıyla da Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan'a teşekkür ettiler.

Sağlık kurumlarında çalışanların Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan'ın yaptığı tayınların isabetli olduğunu, görevi her zaman hak edenden yana kullandığını de söylediler.

'İşi ehline veriyor' şeklinde de ifade kullanan sağlık çalışanları, Zeki Kaya'nın Müdürlüğü atanmasının altında ki imzanın da Prof. Dr. Fazlı Erdoğan'a ait olduğunu belittiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Erdoğan Palandöken Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title