Haberler

Muradiye Emniyet Müdürlüğü Binasının Temeli Atıldı

Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının temeli atıldı.

Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının temeli atıldı.

23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de meydana gelen depremlerde hasar gören Yenişehir Mahallesi'ndeki İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yerine yapılacak olan yeni hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi.

Kurban kesimi ve İlçe Müftüsü Selim Duman'ın okuduğu duaların ardından konuşan İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Yetikcan, binanın 1910 metrekare arsa üzerinde 643 metrekare kapalı alana yapılacağını söyledi.

Yetikcan, deprem felaketinin kendilerine depremle yaşamak zorunda oldukları gerçeğini, depremin değil depreme dayanıksız binaların öldürdüğünü öğrettiğini belirterek, "En vahim durum ise yaşanan depremlerde en çok hasar gören binaların neredeyse çoğunun kamu binaları olmasıdır. Malum, Van depreminde ilçe emniyet müdürlüğümüz ağır hasar görmüştü. Biz ilçe emniyet müdürlüğü olarak ilçe halk kütüphanesi ve kültür merkezine ait binaya taşındık ve halen de geçici olarak bu binada hizmet vermeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Hizmet binası yapım işinin 2 milyon 763 bin liraya ihale edildiğini ve iş süresinin 300 gün olduğunu kaydeden Yetikcan, kaliteden asla taviz vermeden işin takipçisi olacağını söyledi.

Törene Garnizon Komutanı Binbaşı Tarık Hekimoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Aydın, Askerlik Şubesi Başkanı Mesut Gülmez, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Yenişehir Muradiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Sıraçsirac3695@gmail.com:

Ayıp denen bir şey vardır. Emeğe haksızlık vardır. Bu fotoğraf bu habere ait değildir. Haberin fotoğrafını kullanmak çok mu zor, yoksa zarar mı edeceksizniz. Habere ve orada emek harcayan basın mensubuna haksızlık ve büyük bir hakarettir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title