Haberler

MHP'nin Beyşehir İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Şenol

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Beyşehir Belediye Başkan adayı belli odu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Beyşehir Belediye Başkan adayı belli odu.

MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı'nın Göl Düğün Salonu'nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında MHP'nin önümüzdeki yerel seçimlerde Beyşehir Belediye Başkanı adayının, Beyşehirli eczacı ve işadamı Süleyman Şenol olduğu açıklandı.

Tanıtım toplantısına MHP Konya Milletvekilleri Faruk Bal ve Mustafa Kalaycı, Merkez Valisi Muammer Muşmal, Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, Seydişehir Belediye Başkan Vekili Mümin Kutun, partili belde belediye başkanları, partililer, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kalaycı, konuşmasında, Beyşehirliler'in yıllardır hizmete susadığını savunarak, "Bir taraftan işsizliğin sıkıntısı, bir taraftan çiftçinin geçim sıkıntısına girmesi, ürettiğinden para kazanamaması, özellikle belde ve köylerimizde nüfusun azalmasına yol açmıştır. Tabi bunun bütün sorumlusu 11 yıldır hem ülkeyi, hem Beyşehirimizi idare edenlerdedir. Uygulanan politikalar maalesef Beyşehir'imizi mağdur etmiştir.Allah'a şükürler olsun, çok iyi bir adayla, adam gibi bir adayla MHP Beyşehir'de yerel seçimlere giriyor. Beyşehirli onu çok seviyor, o Beyşehir'i çok seviyor. Beyşehirliler inşallah onu belediye başkanı yapacak.O da Beyşehir'in layık olduğu hizmetleri Beyşehirli hemşehrilerimize sunacak" dedi.

MHP Konya Milletvekili Faruk Bal ise "Eşrefoğlu işin farkına vardı, kanını dökerek, toprağının parça parça edilmesi planını, projesini fark etti. Eşrefoğlu, kanını dökerek rengini verdiği bayrağın tahrik unsuru olarak kabul edildiğinin farkına vardı. Eşrefoğlu uyandı, çok farklı partilerden çok kıymetli insanlarımızla birlikte Beyşehir'de Eşrefoğlu'nun merkezinde, mahalli seçimlerde bu değerlere sahip çıkacak ve Beyşehirliler'in gönülden sevdiği bir dava insanı, bir gönül insanı, bir hizmet insanı Süleyman Şenol'u bağrına bastı. Darısı diğer ilçelerimizin başına, darısı ülkemizin önümüzdeki seçimlerdeki başına" ifadelerini kullandı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Süleyman Şenol Beyşehir Konya Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Ahmetahmet@ahmet.com:

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Her şeçim başka parti.????

2
2
yanıtYanıtla
NİZAMETTİN ALTIGÖZnizamettin__42@hotmail.com:

MHP VE ŞAHSINIZ ADINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.BEYŞEHİRE YAKIŞAN BİR BAŞKAN ADAYI; UMARIM BEYŞEHİR HALKIDA BUNUN FARKINDADIR.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title