Haberler

MHP Kastamonu İl Başkanı İlhan Engin;

MHP Kastamonu İl Başkanı İlhan Engin, yerel seçimlerin iktidara ihtar niteliğinde olacağını kaydetti.
Engin, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Kastamonu Belediye Başkan Adaylarının Hayati Hamzaoğlu olduğunu söyledi.

MHP Kastamonu İl Başkanı İlhan Engin, yerel seçimlerin iktidara ihtar niteliğinde olacağını kaydetti.

Engin, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Kastamonu Belediye Başkan Adaylarının Hayati Hamzaoğlu olduğunu söyledi. MHP Kastamonu Belediye Başkanı Aday Adayı olarak partilerine hoşgörü ve sevgi kuralları içerisinde herkese teşekkür eden İlhan Engin, Kastamonu Belediye Başkan adayının kesinleşmesi ile beraber seçim çalışmalarına başladıklarını ve 30 Mart 2014'te yerel seçimlerin iktidar partisine ihtar niteliğinde olacağını iddia etti.

"SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA TÜRK'ÜN GÜCÜNÜ ANLAYACAKLAR"

Diyarbakır'da gerçekleştirilen toplantıda Türklüğün aşağılanmasına devam edildiğini ileri süren İlhan Engin, "Şimdide adamın bir tanesi 'Türk' diye bir ırk yoktur' diyor. Kendisi Türk olmadığı için böyle bir açıklama yapıyor. 30 Mart yerel seçimlerinde göreceğiz Türkiye'de Türk var mı yok mu? Seçim sonuçları açıklandığında Türk'ün gücünü anlayacaklar" dedi.

"YEREL SEÇİMLER İKTİDARA İHTAR NİTELİĞİNDE OLACAK"

AK Partinin elinde bulundurduğu gücü vatandaşa zulüm aracı olarak kullandığını belirten Engin, "İktidar partisi, kendisi gibi düşünmeyenleri bir kalem de siliyor. Kendisi gibi düşünmeyen insanlar 5 vakit namaz dahi kılsa Müslüman olarak kabul etmiyor. Hatta siyasi rakiplerinden rakip olarak değil düşmanlarımız diye hitap etmektedir. Cenabı Allah "Emrinizdekilere adaletle hükmedin" diye buyuruyor fakat iktidar partisi adaleti kendi menfaatleri için kullanıyor. Diğer siyasi partileri düşman olarak kabul eden, Türkiye'yi bölünmeye ve parçalanmaya götüren bu iktidara 30 Mart'ta ihtar vermemiz gerekiyor" diye konuştu.

"AK PARTİ BELEDİYENİN ÇALIŞMALARINI TASDİK ETTİ"

AK Parti'nin Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday olarak açıkladığı Tahsin Babaş'ın daha önceden belediyede çalıştığını hatırlatan Engin, "AK Parti, bizim memurumuzu aday olarak gösterdi. Böylelikle MHP'li bir belediyenin çalışmalarını tasdik etmiş oldu. Aday bulamadılar ve bizim memurumuzu aday gösterdiler. Bunu kabul etmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu.

"TURHAN TOPÇUOĞLU ÜZERİNDEN AÇIKLAMA YAPILMASIN"

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nu 'ekolümdür' şeklinde tarif etmesine de tepki gösteren İlhan Engin, "Belediye başkanımızın üzerinden yapılan açıklamaları kabul etmiyoruz. Madem Turhan Topçuoğlu sizin ekolünüzdü gelen talepler üzerine Turhan Topçuoğlu'nun isminin Şehir Parkı'na verilmesi konusunda neden destek vermediniz? Belediye Meclisinde gelen öneriyi neden kabul etmediler. Bu kadar riyakarlık ve ikiyüzlülük olmaz. Kimse açıklamalarını Turhan Topçuoğlu üzerinden yapmasın. Turhan Topçuoğlu'nun patenti bizdedir. Ayrıca AK Parti adayı olan arkadaş seçim vaatleri olarak birçok projeyi hayata geçireceğini söylüyor. Gösterdiği projeler kendi projeleri değil belediyenin Turhan Topçuoğlu tarafından hazırlanan hali hazırda olan projeleridir. Projeler konusunda daha detaylı bilgimiz var. Gerekirse tüm bilgileri kamuoyu ile paylaşırız" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ, MHP'NİN KARŞISINA ADAY ÇIKARMAYA CESARET EDEMEYECEK"

Halka hizmet odaklı anlayışın 4 dönemdir MHP'nin hakkıyla yerine getirdiğine dikkat çeken Engin, şöyle konuştu: "MHP adayları seçime kadar yakasına rozeti takmış, seçimden sonra yakasındaki rozeti çıkararak tüm Kastamonu halkının belediye başkanı olmuştur. Bundan sonra da hep bu şekilde olacaktır. İnşallah yaptığımız hizmetlerle Kastamonu Belediyesi'ni aldığımızda AK Parti, MHP'nin karşısına aday çıkarmaya cesaret edemeyecektir. Biz de vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Halkımız Kastamonu Belediyesi'nin hizmetlerini görüyor ve takdir ediyor"

Ayrıca İlhan Engin, adaylarının 8 Aralık Pazar günü İstanbul'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kamuoyuna açıklanacağını belirterek, başkan adaylarının ise 9 Aralık Pazartesi günü saat 14.00'te Kadı Dağı'nda karşılayacaklarını kaydetti.

Öte yandan Engin, Tosya'da Belediye Başkan Adaylarının ise Başkan Yardımcısı Mustafa Mola'nın olduğunu sözlerine ekledi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayati Hamzaoğlu İLHAN ENGİN Kastamonu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title