Haberler

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel Görevlendirme Yazısını Aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Genel Merkez tarafından ataması yapılan Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel’in görevlendirme yazısını düzenlenen toplantı ile teslim etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Genel Merkez tarafından ataması yapılan Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel'in görevlendirme yazısını düzenlenen toplantı ile teslim etti.

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Enez Kaplan, "Genel Merkezin gönderdiği atamayı yeni ilçe başkanımız Koray Önsel'e tebliğ ediyoruz. Kendisine bu görevin hayırlı olmasını diliyorum. Göreve gelen arkadaşlar, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizi 1. parti yapmak için mücadele edecekler. 2015 yılında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde de partimizi Çerkezköy'de birinci parti yapmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarına inanıyorum. Ekibin listesini genel merkeze gönderdik. Genel merkez de isteğimizi kırmadı ve bu arkadaşlara güvenerek resmiyete döktü" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin'e ve İl Başkanı Enez Kaplan'a, kendilerine olan güvenlerinden dolayı teşekkür eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ise "Yeni yönetim ile 2016'ya kadar göreve devam edeceğiz. O zaman diliminde Çerkezköy'de MHP adına elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz. Bir seçim atlattık ve önümüzdeki seçimde de aynı azimle çalışacağız. Gerçekten güzel bir yönetim listesi oluşturduk. Genç bir ekip ile bir araya geldik. Bu ekiple güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kaydetti.

Koray Önsel Başkanlığı'ndaki MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi Ali Gürsel Tefon, Bilgenur Şüşşet, Cebrail İçer, Lütfü İğrek, Ahmet Aydeniz, Niyazi Özdemir, Turabi Karagöz, Sonat Genç, Nusret Karalamacı, Müjgan Güner, Erhan Çiftçi, Ahmet Sezer, Adnan Akan, Aynur Işık, Özlem Şakrak, Muhammed Numan Erçin, İlker Yücel, Fatih Berber, Öner Kocaağa, Alparslan Karıksız, Halit Gacal, Halil İbrahim Kayır, Mesut Avcı, Selami Horay, Adem Keş, Hüsamettin Kaynak, Emrullah Ataçay, Çetin Aygün, Özdemir Çoşkun, Muharrem Moğulkoç, Tevfik Lanacı, Yahya Keleş, Naci Akın, Mevlüt Tutar, Memet Kar, Turap Karakoç, Mustafa Çevik isimlerinden oluştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi ENEZ KAPLAN Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title