Haberler

Kocasını bırakıp komşusuna kaçtı, geride bıraktığı 3 çocuk perişan oldu! 15 yaşındaki kızı bileklerini kesti

Güncelleme:

Maltepe'de 3 çocuk annesi, eşini ve çocuklarını bırakıp komşusu ile Kütahya'ya kaçtı. Annesinin kaçmasına dayanamayan 15 yaşındaki kızı bileğini kesip intihara teşebbüs etti. 3 çocuğuyla otele sığınan baba, sıcak bir yuvalarının olmasını istediğini söyledi.

Maltepe'de yaşayan 3 çocuk annesi Z. A. komşusu ile Kütahya'ya kaçtı. Giderken yanına 6 ve 8 yaşındaki 2 küçük çocuğunu da alan anne, bir süre sonra çocukları istemediğini, yuvaya ya da sokağa atacağını söyleyerek baba Şaban A. ile iletişime geçti. Çocuklarının sokağa atılacağından korkan baba Kütahya'ya gidip çocuklarını aldı.

Maltepe'de anne, 3 çocuğunu bırakıp komşusu ile kaçtı

Annesinin kaçmasına dayanamayan 15 yaşındaki D. A. parfüm şişesini kırıp sol bileğini kesti. 2 gün yoğun bakımda kalan kıza ve ailesine, Maltepe Kaymakamı Sosyal Yardımlaşma Vakfı sahip çıktı. Kaldıkları evde su, elektrik ve gazın kesik olması nedeniyle Kartal'da bir otele yerleştirildi. Kaynakçılık yaparak geçimini sağlayan baba Şaban A. çocuklarını yalnız bırakmamak için işinden ayrıldı. Sıcak bir yuva isteyen baba evlatlarından ayrılmak istemiyor.

Maltepe'de anne, 3 çocuğunu bırakıp komşusu ile kaçtı

"EVLATLARIMIN YURDA VERİLMESİNİ İSTEMİYORUM"

Çocuklarının, Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilmesini istemeyen ve tek isteğinin sıcak bir yuva olduğunu söyleyen baba Şaban A., "Bundan yaklaşık 6 ay önce müstakil bir evde oturuyorduk. Eşim ev sahibi ile kavga ettiği için başka bir yere taşındık. Eşim, 2 çocuğumu alıp komşumuz ile kaçtı. Sonra beni arayıp çocukları almamı, eğer almazsam sokağa atacağını söyledi. 8 yaşındaki kızım anlattı orada şiddet gördüğünü. Çocuklarıma sahip çıkmaya çalışıyorum. Gözüm arkada kaldığı için işe de gidemiyorum. Eski oturduğum yer soğuktu, elektrik ve su kesikti. Bir baba olarak evlatlarımın yurda verilmesini istemiyorum. Çocuklarımın okula gitmesini, kanatlarımın altında olmalarını istiyorum. Allah razı olsun Bülent Bey'den ve Kaymakamımızdan. Hayırseverlerden sıcak bir yuva istiyorum" şeklinde konuştu.

Maltepe'de anne, 3 çocuğunu bırakıp komşusu ile kaçtı

"15 YAŞINDAKİ KIZIMIZ İNTİHARA KALKIŞMIŞ"

Maltepe Kaymakamı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Bülent Gürpınar, "Bu ailemizin sıkıntılı haberini aldık. Anneleri 3 yavrusunu terk etmiş. 15 yaşındaki kızımız intihara kalkışmış. Kendisi 3 gün yoğun bakımda yattı. Maltepe Kaymakamı Sayın Bahri Tiryaki'nin bizleri görevlendirmesi sonucunda ailemize ulaştık. Ailemizi otele getirdik. Şimdilik sıcak yuvaları olsun diye. Çünkü kaldıkları evde elektrik, su, doğal gaz hiçbir şey yoktu. Babaları çocuklara bakamayacağını söyledi. Sosyal Politikalar Bakanlığımızın Maltepe'deki müdürlüğü ile diyaloğa girdik ve onlar da incelemelerde bulundu. Şu anda prosedürler uygulanıyor. Yaklaşık bir hafta içinde İnşallah çocuklarımızı Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştireceğiz. Ama biz istiyoruz ki bu yavrularımız babalarından ayrılmasın. Sizlerin aracılığıyla ile belki bir iş adamı çıkıp bu ailemize bir sıcak ev, sıcak aş verirler. Allah sizlerden razı olsun sesimizi duyurduğunuz için" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Maltepe Kütahya Çocuk Baba Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (16)

Hasan Baysal:

Şimdi, erkek çekip vursa bu kadını, adı kadın cinayeti olur. eğer bu adalet bu tür kadınları savunacaksa tüküreyim adaletin çarkına. Yasak ilişkiyi özenti haline getiren tüm sosyal medya, TV vs hepsinin çarkına tüküreyim. yazık değil mi o yavrucaklara ?

198
22
yanıtYanıtla
Mikail arman:

3 çocuğunu terkedip bencil belaltı zevki için başkasıyla kaçan anne müsvettesi rezil kadın.Küçümsediğiniz hayvanlar bile yavrularına düşkündürler.Hiç vicdan ve utanma duygun yokmudur ?

150
4
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Alın size çok savunduğunuz kadın hakları zina suç sayılmalı ağır cazası olmalı erkek kadın farketmez ahlaksız bir nesil yetişiyor yazık oldu evlada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına bol sabır versin Rabbım

133
16
yanıtYanıtla
Efkan Alt0666:

Kimse ölmedi. Haberi oku.

yanıt13
yanıt0
Mikail arman:

Kenan Tetik, güzel ve anlamlı yorum yazmışsın.Fakat intihara teşebbüs eden kızı ölmedi. Mekanı Cennet olsun yazmışsın ! Haberi lütfen iyi oku

yanıt6
yanıt1
Nur Gungor:

O KADAR BOŞ,GEREKSİZ YAZILAR .. ASIL KONU YOKSULLARIN GELİRLERİNE BAKMADAN SÜREKLİ DOĞUM YAPMALARI..FAKİR HALKLAR KÖLELER DÜNYA YA GETİRİR BIKMADAN USANMADA. ..

24
92
yanıtYanıtla
Emirhan Oder:

sen sus len gundi

yanıt6
yanıt2
Mikail arman:

Nur güngör, asıl köle durumunda olan senin düşünce yapın'dır.Sorun çocuk sayısında değil Înanç sadakatı, eğitim, terbiye ve kültürle ilgilidir. Çocuklu ailelerin geçim masraflarını senmi veriyorsun ? Aileler doğum için senden izinmi alacaklar edepsiz.

yanıt0
yanıt0
GÜLCAN KESKİN :

OKURKEN GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM .. BU NASIL BİR BENCİLLİK. ANNELERİN BÖYLE BENCİLİK YAPMALARINA ALIŞIK DEĞİLİZ

80
5
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Adalet sistemimiz berbat.Bizim degerlerimize ve yaşam tarzimiza uygun değil.Erkek veya kadının zinasına neder ağır cezalar getirilmiyor.Buna engel nedir ? Kim izin vermiyor ?

65
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title