Haberler

Kadınların hayatına dokunuyor

Güncelleme:

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, verdiği eğitimler ile kursiyerlerin hayatlarına dokunarak mesleklerini ve iş hacimlerini genişletmesine katkı sağlıyor.

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, verdiği eğitimler ile kursiyerlerin hayatlarına dokunarak mesleklerini ve iş hacimlerini genişletmesine katkı sağlıyor.

Düzce Belediyesinin yüzlerce kursiyere verdiği eğitimler meyvelerini veriyor. 2022-2023 yılına da 53 ayrı branşta 9 ayrı noktada verilecek olan kurslar öncesinde, kursiyerlere cesaret vererek yüzleri güldürdü. Geçtiğimiz yıl Stilistlik ve Modelistlik kursuna katılan kursiyer Fatma Keskin, kursa gittikten sonra iş kolunu genişleterek hedeflerini büyüttü.

14 yaşından bu yana terzilik yapan Fatma Keskin, üniversite okuyan kızının masrafları ve kendi giderlerini sağladığı terzi dükkanında gelinlik ve çocuk abiyeleri dikmek amacıyla Düzce Belediyesi'nin ücretsiz olan Stilistlik ve Modelistlik kursuna katıldı. 5 ay boyunca hiç tatil yapmadan hem kursa katılan hem de dükkanını açık tutan Keskin, "Bu kursu çok araştırdım ancak genellikle çok yüksek ücretliydi. Ancak burada ücretsiz ve aynı teknikler öğretiliyor. Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü'ye Düzceli hanımlara bu fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyorum. Çünkü başka illerde böyle bir kurs yok" diye konuştu.

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursu Koordinatörü İlknur Bahar da başarılı kursiyeri tebrik ederek, " Düzce Belediyesi Belmek kursiyerlerimiz güzel dükkanlar açıp mesleklerini oluşturuyorlar. Kursiyerlerimizi de destekliyoruz. Kursiyerlerimizin potansiyellerini ve eğitim aldıkları meslek gruplarında gördükçe mutlu oluyoruz" ifadelerinde bulunarak Belediyenin desteğini bir kez daha gösterdi.

"Modelistlik kursu Başkan Özlü'nün hediyesidir"

Stilistlik ve Modelistlik Eğitmeni Melek Çim ise "Kursiyerimizin aldığı eğitim sonucunda atölyesinde bir değişim oluştu. Biz de ziyaret etmek istedik. Terzilik üzerine çalışan kursiyerimiz geçen sene bizden modelistlik eğitimi aldık. Kendi dükkanını gelinlik ve çocuk abiyeleri üzerine çevirerek dükkanını büyütmeyi hedefledi. Verdiğimiz eğitimlerle kendinde bu özgüveni gören kardeşimiz bunu başardı. Düzce'de başka bir kurumda verilmeyen Modelistlik kursu Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün kadınlara bir hediyesidir" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Belediyesi Fatma Keskin Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title