Haberler

İş Adamı Turhan Mildon, Gelibolu'da Anıldı

Güncelleme:

Anavatan Partisinden belediye başkanlığı yapan ve 3 yıl önce kanser nedeniyle hayatını kaybeden iş adamı Turhan Mildon için ilçede mevlit okutuldu.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde 2 dönem Anavatan Partisinden belediye başkanlığı yapan ve 3 yıl önce kanser nedeniyle hayatını kaybeden merhum belediye başkanı ve iş adamı Turhan Mildon için ilçede mevlit okutuldu.

Gelibolu'da 2 dönem Anavatan Partisinden belediye başkanlığı yapan iş adamı Turhan Mildon, ölümünün 3. yıldönümünde ilçedeki sürek ovası mevkiindeki kendi kurduğu tesislerinde okutulan mevlitle anıldı. Mevlitte bir konuşma yapan merhum Turhan Mildon'un oğlu Mert Mildon, "Babamızın bize bıraktığı en büyük miras olan dürüstlük ve çalışma azmini bu can bedenden çıkıncaya kadar devam ettireceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Mevlide, kaymakam Oktay Çağatay, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Eligül, Gelibolu Ticaret Odası Başkanı İbrahim Özen, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, MHP İlçe başkanı Hikmet Dağlı, çalışanları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Gelibolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title