Haberler

İnegölspor Başkanı Korkmaz Güven Tazeledi

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2.Ligde mücadele edecek olan İnegölspor'un genel kurul toplantısında Başkan İlhan Korkmaz yeni yönetimi ile güvenoyu aldı.

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Ligde mücadele edecek olan İnegölspor'un genel kurul toplantısında Başkan İlhan Korkmaz yeni yönetimi ile güvenoyu aldı. Korkmaz, daha üstün başarılara imza atmak için destek istedi.

İlginin az olduğu genel kurulda, İlhan Korkmaz, oy birliği ile ikinci dönem için başkanlık görevine seçilirken, yeni yönetim kurulu Ersin Bahçeci, Fatih Sevinç, Kurtiş Güleç, Serkan Taşdemir, Emrah Erim, Murat Şirin, Fahrettin Öztürk, İsmail Baştürk, Adnan Şahin, Hayri Demiray, Ahmet Aka, Beraz Ertopuz, Özhan Öztürk, Eşref Güç, Osman Ceylan, Uğur Şenal ve Fahri Ekren yer aldılar. Denetleme kurulu ise Murat Bayram, Melih Şeker ve Ahmet Can'dan oluştu.

Genel kurulda konuşan Başkan İlhan Korkmaz, "15 Haziran 2011 tarihindeki genel kurulda ben ve 14 arkadaşıma duyduğunuz güvenle, bizlere İnegölspor'a hizmet etme gururunu yaşattınız. Destek sizden, iyi niyetle çalışmak bizden, mükafat Allah'tan demiştik. Şükürler olsun ki, çalışmalarımızın mükafatını, 4 sezondur binbir güçlükle mücadele ettiğimiz 3. Ligden şampiyon olarak 2. Lige çıkarak aldık. Bu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman desteğini yanımızda gördüğümüz başta Onursal Başkanımız Alinur Aktaş'a, maçlarımıza gelerek bizlere manen destek veren Kaymakamımız Aziz İnci'yi, yönetici arkadaşlarımıza, kulübümüzde görev yapan tüm personelimize, başta Taşkın Güngör olmak üzere teknik heyetimize, İsmail Güldüren kardeşimize, yüreklerini sahaya koyarak aslanlar gibi mücadele eden sevgili sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. bu şampiyonluk, mutluluk hepimizindir. İnegöl'ün ve İnegölspor'un marka değerini en güzel şekilde yükselttik. Hep birlikte çok büyük bir zoru başardık. Ancak işimiz henüz bitmedi. Geçen yıl birlikte çalıştığımız bazı arkadaşlarımız özel işleri nedeniyle bizden müsaade istediler. İnegölspor'a hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Onların yerine, İnegöl'de tanınmış, uyumlu, güzel bir şekilde çalışabileceğimiz yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte daha güzel başarılara imza atma hedefi ile yola çıkacağız. Sizlerin de desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Saim Maksutlar ise, fikirlerini dile getirdikten sonra, İnegölspor'a otobüs alınması konusunda kampanya başlatılabileceğini, sembolik olarak bir lira ile bu kampanyaya ilk katkıya kendisinin koyabileceğini söyledi.

Gazeteci Sadullah Organ ise, genel kurula ilginin azlığından yakınıp, şampiyon bir takıma bunun yakışmadığını belirtti.

Şeref Başkan Alinur Aktaş da, kongreye katılımın az olmasına çok şaşırmadığını kaydederek, "Şimdiye kadar katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki burası dolsun, ama olmuyor. Bunun çok farklı sebepleri var. Kafkasspor'un kongresi daha kalabalıktı. Bazıları destek vermese de gölge etmesinler yeter. Biz bir kere bu işi bıraktık. Bizden çok daha büyük paralar harcamalarına rağmen gördük neler oldu" diye konuştu.

GÜNGÖR DÖNEMİ KAPANDI

Ligin geride kaldığını ve 34 haftanın ardından şampiyonluğa ulaştıklarını belirten Aktaş, "Bu şampiyonluğa destek olan, katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Futbol uzun soluklu bir süreç. Başkanlar değişiyor, yönetim, teknik heyet, futbolcular değişiyor. Bugün 31 Mayıs. Lütfen artık geçmişi bir kenara koyun. Taşkın Güngör gitti. Beni şu ana dek 3 kişi aradı. Hakkında hiç kötü laf etmedim. Başarılı, istekli bir teknik adam dedim. Kusura bakmayın Taşkın Güngör'ü getiren güç, bir başka ismi de getiriyor. Ne olmuş, neden olmuş, bu işleri artık kapatın. Bu süreç kapandı. Allah yolunu açık etsin" şeklinde konuştu.

İlhan Korkmaz Başkanlığındaki yönetimin ilk işi, ön görüşme yapılan yeni Teknik Direktör Mehmet Bulut'a imza attırıp, yeni yol haritasını çizmek olacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Korkmaz Taşkın Güngör Alinur Aktaş İnegölspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title