Haberler

Halkbank Bayburt Şubesine Mavi Yıldız Ödülü

Halkbank Bayburt şubesi, kurum içi yapılan yıllık değerlendirmeler sonucu üstün başarı gösteren şubelere verilen Mavi Yıldız belgesi ile ödüllendirildi.

Halkbank Bayburt şubesi, kurum içi yapılan yıllık değerlendirmeler sonucu üstün başarı gösteren şubelere verilen Mavi Yıldız belgesi ile ödüllendirildi.

Bayburt Şube Müdürlüğünde yapılan ödül törenine Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer, Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, genel müdür yardımcıları Dr. Şahap Kavcıoğlu, Ufuk Hacer Denizci Yüce, Selahattin Süleymanoğlu, yönetim kurulu üyesi Yunus Karan, Halkbank Bayburt Şube Müdürü Ender Çubukçu, Bayburt'taki bazı banka müdürleri, şube personeli, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Halkbank Genel Müdür Yardımcısı değerli hemşerimiz Dr.Şahap Kavcıoğlu; "Bayburt değer verdiğim, onur verdiğim insanların olduğu bir şehir. Böyle ödüllere layık görülmesi düşüncelerimizin, ideallerimizin ödüllendirildiği anlamına geldiği için de Bayburt adına benim için övünç duyulan bir durumdur. Bu sene biz turizm ve kültür anlamında da Bayburt'ta Avrupa Müze ödülünü aldık. Burada Baksı Müzesi var, dolasıyla bu sene Bayburtlular için gurur verici bir yıl olmuştur. Operasyonel Kalite açısından Bayburt'un bu ödülü alması çok önemli. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Daha bir motivasyon ve şevkle hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Operasyonel Kalite Ölçme Değerlendirme Projesi'nin sonucu olarak Bayburt'un mavi yıldız ödülü aldığını belirterek, "Bankamız 76. yılını yarın inşallah bitirecek, 77. yıla girmiş olacak. 77 yıldır esnafımızı, KOBİ'mizi, sanayicimizi, işadamımızı, bankacılık hizmetleriyle tanıştıran, kredi ile buluşturan banka. Bundan sonra da aynı misyonuyla devam edecek. Burada temel düsturumuz hız ve kalite. İnşallah bu hizmetlerimizi hızlı ve kaliteli olarak yapıyor olacağız. Bugün burada bulunduğumuz törenin amacı operasyonel kalitede iç ve dış müşteri memnuniyetini sağlamada belli bir standardı sağlamış olan şubemize bu ödülü vermek. Arkadaşlarımıza bu ödülü veriyoruz; ancak büyük de bir sorumluluk ekliyoruz omuzlarına. Bu ödülü kazanmalarını sağlayan kaliteli hizmete bundan sonra da devam etmeleri gerekiyor. Belki de bunu daha üst segmentlere çıkartmaları gerekiyor. Eğer kalitede bir gerileme olursa bu ödülü geri de alabiliyoruz. Bugün bu kapsamda verdiğimiz 135. Şubemizin ödülü. "dedi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ise Bayburt açısından olağanüstü bir gün yaşandığını kaydederek, "Bir şubenin mavi yıldız törenine genel müdürümüz genelde gelmez. Bu da Bayburt'a verdiği önemi gösterir. Bayburt'un kıymetini gösterir. 135. Sırada olmamız da buradaki arkadaşlarımızın performansını gösterir. Ben hepsini tebrik ediyorum. İnşallah Bayburt'umuza güzel hizmetler yaparlar. Bu ödülün de hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bir daha geri almazlar. "diye konuştu.

Daha sonra bölgede 5. Mavi Yıldız Halkbank Bayburt şubesine verildi. Ödül Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ve Halkbank Genel Müdürü Taşkesenlioğlu tarafından Bayburt Şube Müdürü Ender Çubukçu'ya verildi. 880 şube içinde Bayburt bu ödülü alan 135. Şube oldu.

Banka personelinin de ödüllendirildiği ödül töreni sonrası törene katılanlara Bayburt konaklama tesislerinde öğlen yemeği verildi.

Yemek sonrası Avrupa müze ödülüne layık görülen Baksı Müzesine giden Sayın Valimiz Mükerrem Ünlüer Halkbank Genel müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, baksı müzesini gezerek Müzenin kurucusu ve Aynı zamanda Baksı Müzesi Vakfı Onursal Başkanı Prof.Dr. Hüsamettin Koçan'dan müzenin faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Son olarak Valilik Makamını ziyaret eden genel müdür ve yönetim kurulu üyeleri, sayın valilimizle bir süre sohbet ettiler. Ziyaret anısına sayın valimize plaket takdim eden Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu'na Sayın Valimiz tarafından, ilimiz Aydıntepe ilçesinde üretilen ve üzerinde Bayburt'un tarihi ve kültürel güzelliklerinin işlendiği plaket takdim edildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan 3. Lige terfi maçları sonrası 3. Lige çıkan Bayburt Gurup Özel İdare Spor'un başkanı Hikmet Şentürk, Halkbank genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu'na Bayburt spor forması hediye edildi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Fuat Taşkesenlioğlu Bayburt Üniversitesi Halk Bankası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title