Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, referandum çalışmalarına Alanya ilçesinde devam etti.

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, referandum çalışmalarına Alanya ilçesinde devam etti.

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya'nın Güzelbağ, Bayır, Gümüşgöze ve Bayırkozağacı Mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde Türkiye'de yaşanan siyasi ve ekonomik krizlere değinen Çelik, "Darbeciler vesayet devam etsin diye Meclis'i zayıf hale getirmişler. Mevcut sistemde siyasetçiler hep kavga etti. Ahmet Necdet Sezer, Bülent Ecevit'e bir Anayasa kitapçığı fırlattı, ülke bir gecede krize girdi. O kavganın milyarlarca liralık faturasını ödemek yıllarca sürdü. Cuntacılar anayasada hem cumhurbaşkanına hem de başbakana yürütme yetkisi vermişler. Bu yüzden sürekli yetki kargaşası ve kaos yaşandı. Yeni sistemde yürütme tek başlı hale gelecek, meclis ve hükümet ayrı olacak, kavgalar dönemi de sona erecek" şeklinde konuştu.

"28 Şubat'ta hepimize özellikle genç kızlarımıza zulmettiler"

Çelik, geçmişteki baskı ve zulümleri örneklerle anlattı. 28 Şubat'ta yaşananları hatırlatan Çelik, "Post modern darbe yaptılar, genç kızlarımızı üniversite kapılarında ağlattılar. O günler unutulmadı. Ama yeni sistemde bir daha bu tür şeyler yaşanmayacak" dedi.

"Herkes aynı haklara sahiptir"

Hayat tarzıyla ilgili iddialara cevap veren AK Parti Antalya milletvekili Çelik, "Bu güne kadar kimsenin hayat tarzına müdahale etmedik tam tersine her kesimin özgürlük alanını genişletecek demokratik reformlar yaptık. Herkes bu ülkede inancı, mezhebi, yaşam tarzı ne olursa olsun aynı haklara sahiptir. Bunun tersini savunanların karşısında en önce biz dururuz. 28 Şubat'ta bize yapılan baskının kimseye yapılmasına izin vermeyiz. Kimsenin hayatına müdahale etmeyiz, edilmesine de müsaade göstermeyiz."

Çelik, evlere konuk oldu

Milletvekili Sena Nur Çelik, 4 mahallede de yoğun ilgi ile karşılandı. Güzelbağ Mahallesi'nde semt pazarı esnafına da ziyaret eden Çelik, Gümüşgöze Mahallesi'nde Mehmet Peker'in evine misafir oldu.

Çelik, 100 yaşında vefat eden Nesibe Özdemir'in evinde de taziye ziyaretinde bulundu.

Çelik daha sonra Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD) tarafından düzenlenen 23'üncü Alanya sofrası etkinliğine katıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da programa video konferansla bağlandı. Alanya'nın yöresel yemeklerinin ikram edildiği program renkli görüntülere sahne oldu. Plaket verilen Milletvekili Sena Nur Çelik, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sena Nur Çelik AK Parti Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title