Haberler

Güreşçiler Türkiye Şampiyonasında Ter Dökecek

Bartın Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları Sakarya ve Sinop'ta gerçekleşecek olan Grekoromen Gruplar ve Serbest Gruplar Türkiye Şampiyonası elemelerinde ter dökecek.9-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası...

Bartın Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları Sakarya ve Sinop'ta gerçekleşecek olan Grekoromen Gruplar ve Serbest Gruplar Türkiye Şampiyonası elemelerinde ter dökecek.

9-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası elemeleri için 11,12,13 yaş grekoromen gruplarda mücadele etmek üzere Tekin Doğan, Bahadır Güneş, Emirhan Güneş, Volkan Dağlıoğlu, Emre Canbeltaş, Serhat Uzundal ve Doğukan Ertay'dan oluşan takım Sakarya'ya giderken, Hakan Ertay, Resül Nane, Erol Özdemir, Furkan Abay, Mehmet Bacak, Kerim Karayel, Mustafa Öztoprak ve Mert Alagöz'den oluşan takım Sinop'ta düzenlenen müsabakalara giderek 14-15 yaş serbest gruplar kategorisinde Bartın'ı temsil edecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Şampiyonası elemeleri için antrenörler Ünal Özkan ve Erkan Yetim nezaretinde Sakarya ve Sinop'a giden güreşçilere başarılar diledi.

Başkan Akın,

"Kentimizde, ata sporumuz güreşi yaşatmak için Belediye Spor Kulübümüz bünyesinde kurduğumuz güreş takımımız il dışındaki müsabakalar ve şampiyonalarda ter dökerek ilimizi temsil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda şimdi de Sakarya ve Sinop'ta gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası elemelerinde mücadele edecek Güreş takımımızın oralarda düzenlenen müsabakalarda da ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyor güreşçilerimize başarılar diliyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Türkiye Bartın Sinop Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title