Haberler

Güneştekin : AK Parti, Bütün Türkiye'yi Kucaklamıştır

Güncelleme:

Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, AK Parti'nin 13. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, AK Parti'nin 13. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Başkan Güneştekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, siyasetin itibarını geri getiren ve millet egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran AK Parti, 13. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti; Türkiye'yi tüm renkliliğiyle, benzerlikleri ve farklılıklarıyla, eşsiz zenginlikleriyle, kendi içinde, bölgesinde ve tüm dünyada yeniliğin, kalkınmanın, barışın, huzur ve refahın öncüsü haline getirmiştir. AK Parti, bütün Türkiye'yi kucaklayan, ülkenin her karış toprağında var olan bir partidir. AK Parti, 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın partisidir. AK Parti, binlerce yıldır aynı coğrafya üzerinde barış, dostluk ve kardeşlik içinde birlikte yaşayan, ortak bir kaderi paylaşan, sevinçleri, kederleri, kıvançları ortak olan milletimizin partisidir" dedi.

"ÖZGÜRLÜKLERİN TEMİNATI"

Kuruluş yıl dönümü vesilesi ile bir değerlendirmede bulunan Güneştekin "AK Parti, geleneğin ve geçmişin birikimiyle ülkemizin sorunlarına, dünya gerçekleriyle paralel biçimde, özgün ve kalıcı çözümler sunmayı hedefleyen, topluma hizmet etmeyi esas alan, ideolojik platformlarda değil, çağdaş demokratik değerler platformunda siyaset yapmayı benimseyen bir partidir. AK Parti, değişimin, kalkınmanın, gelişmenin olduğu gibi siyaseti seviyesi ile demokratik duruşun, milli iradenin, toplumsal katılımın, temel hak ve özgürlüklerin de teminatıdır. AK Parti, ülkemizin aydınlık geleceğinin teminatıdır. teşkilatlarımıza ve girdiğimiz her seçimde bize desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Türkiye Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title