Haberler

Gümüşhane Belediyesi 505 Adet Bisiklet Dağıttı

Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı, düzenlediği 1. Bisiklet Şenliği ile il merkezindeki tüm okulların 5.sınıf öğrencilerine 505 adet ücretsiz bisiklet dağıttı.

Gümüşhane'de Belediye Başkanlığı, düzenlediği 1. Bisiklet Şenliği ile il merkezindeki tüm okulların 5.sınıf öğrencilerine 505 adet ücretsiz bisiklet dağıttı.

Zafer Meydanında düzenlenen törene AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, Belediye birim müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Programda konuşan Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Belediye Başkanı Ercan Çimen'in şehre ufak ufak imza attığını görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Hiç para harcamadan sağlamış olduğu bu bisikletleri gençlerimize hediye ediyoruz. AK Parti'nin almış olduğu bu Belediye'de Ercan Başkan, 7'den 77'ye ne ihtiyaç varsa onların hepsini karşılıyor. Önce Ercan Çimen'e teşekkür ediyoruz, sonra onu Başkan yapan Gümüşhanelilere teşekkür ediyoruz. Bu güzelliklerin devam etmesi, iktidarla yerel iktidarın birlikteliğinin devam etmesi için, koalisyonsuz, güven ve istikrarın süreceği bir hükümeti Pazar günü sandık sizin huzurunuza geldiğinde 'evet ben tek başına iktidar olan ve dünyaya hükmeden bir AK Parti iktidarı istiyorum' diyeceğinizi umuyor ve bekliyorum" dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ise konuşmasında Belediye Başkanlığı'nın Gümüşhane'ye yapacağı yatırımlar için vermiş olduğu sözlerin arkasında AK Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ahmet Davutoğlu'nun olduğunu söyledi.

"AVUCUNUZU YALARSINIZ"

AK Parti'nin 13 yılda ülkeye, Gümüşhane'ye neler kazandırdığı milletin de, Gümüşhanelilerin de çok iyi bildiğini ifade eden Üstün, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Son dönemlerde AK Parti'nin bir sürü rakibi oldu. Bunların tümünün ortak amacı ülkeyi koalisyona götürmek. BDP'ye barajı aştırmak. BDP barajı aşarsa AK Parti gerekli çoğunluğu sağlayamaz. Yeterli çoğunluk sağlanamadığında da koalisyona gidilir çabasındadırlar. Amaçları, AK Parti'nin milletle olan gönül bağını azaltmak, AK Parti'ye zarar vermek, dolayısıyla da millete zarar vermek. Bunun da tek yolu ülkeyi koalisyona götürmek. Onlar, bunun planını yapıyorlar. Dünün eski solcularından Hikmet Çetin,' 'NATO'dan aldığım kaynaklara göre, AK Parti yeterli çoğunluğu alamazsa Recep Tayyip Erdoğan'ı Lahey'de teröristlere destek verdiği için yargılamayı düşünüyorlar. Hepiniz avucunuzu yalarsınız. Bu millet artık eski millet değil. Rahmetli Menderes'e yaptıklarınızı biliyoruz, rahmetli Özal'a yaptıklarınızı biliyoruz. Bu millet çoluğuyla, çocuğuyla vefalıdır. Bütün Türk Milleti de Gümüşhaneli de vefalıdır. Kendisine hizmet edeni de, kendisini kandıranı da çok iyi bilir. Pazartesi günü hep beraber göreceğiz, Allah'ın izniyle sandıkları yine patlatacak, 350-400 milletvekiliyle tek başına tekrar iktidar olacağız. Türk Milleti'nin AK Parti'den başka çıkış yolu yoktur. Bütün mazlum Müslümanların tek ümidi, çıkış yolu Türk Milleti'dir. Osmanlı da, Selçuklu da olduğu gibi İslam'ın bayraktarlığını yapacak olan tek millet, Türk Milleti'dir."

"YENİ TÜRKİYE YOLUNDA YENİ GÜMÜŞHANE'Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ"

Belediye Başkanı Ercan Çimen de konuşmasında Yeni Türkiye yolunda, yeni Gümüşhane'yi birlikte inşa edeceklerini belirterek, "Ben AK Parti'nin Gümüşhane'de ilk Belediye Başkanıyım. Bu şehrin her noktasına ulaşacağız, her noktasını nakış nakış öreceğiz, bunlar sizlerin bize verdiği dua ve desteklerle olacak" dedi.

19 Mayısta temeli atılan Gençlik Parkı'nın, şuanda birinci katına çıkıldığını söyleyen Çimen, "Bunu milletin parasıyla yapıyoruz. Birileri çıkıp miting alanlarında benim yaptığım belediye binasında diyor. Sanki babasının parasıyla yapmış o belediye binasını. O belediye binası, gençlik parkı milletin, bu bisikletler milletin" şeklinde konuştu.

"1 METRE BİSİKLET YOLUMUZ YOKTU, 2 AYRI BİSİKLET YOLU YAPIYORUZ"

Şehrin bütün eksiklerinin ne olduğunu bildiklerini kaydeden Çimen, 5 Haziran'ın Dünya Çevre Günü olması nedeniyle şenliği özellikle bugün yaptıklarını belirterek, konuşmasına şöyle devam etti: "Ulaşım aracı olarak bisiklet çevreye en az zararı veriyor. Ama ben 1 metre bisiklet yolumuz olmadığına üzülüyorum. Bu kardeşiniz onun içinde projeler hazırladı. Kale Deresi ve Özcan Mahallesi'nden başlayıp rehabilitasyon merkezine kadar bisiklet yolu ve yürüyüş yolu yapacağız. Bağlarbaşı'nda da Ahmed Ziyaüddin Cami'nin oradan başlayıp, sarı köprüde bitecek noktada yaklaşık bir buçuk milyon TL'lik kültür yolu, çevre yolu ve bisiklet yolu yapacağız. Biz bu 505 tane Bisikleti Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve İzzet Işık'ın desteğiyle, İzmit Çayırova Belediye Başkanımızdan hediye aldık. Yaklaşık 1 yıldır, Gümüşhane Belediyesi'nin hiç öz kaynaklarını kullanmadan, kardeş belediyemizden, bizimle aynı düşüncede olan başkanlarımızdan hediyeler alıyoruz."

Başkan Çimen, yalnızca 5.sınıf öğrencilerine dağıttıkları bisikletler için çok sayıda talep aldıklarını ve diğer yaş grupları için de bisiklet dağıtımı yapacaklarına söz verdi.

Yapılan konuşmaların ardından öğretmen ve velileriyle gelen 505 öğrenci içinde Gümüşhane Belediyesi'nin çıkardığı 'Yeni Gümüşhane' gazetesi, şapka, tişört, Belediye Hizmet ve Proje kitapçığının bulunduğu hediye çantalarıyla birlikte teslim aldı. Bisikletlerini alan çocuklarını sevinçleri gözlerinden okunurken, veliler ise Gümüşhane'de ilk defa böylesine bir organizasyon gerçekleştirildiği için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bisiklet dağıtım töreninin ardından alanda bekleyen vatandaşlara ve velilere etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Feramuz Üstün Ercan Çimen Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title