Haberler

Giresun Emniyet Müdürü Öztürk Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ilde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Polis Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, "Giresun'da görev yaptığım süre içerisinde basın mensupları ile uyum içerisinde olduk, çalışmalarımızda ve projelerimizde destek verdikleri için teşekkür ederken, gazetecilerimiz ile bir arada olmaktan mutluyum" dedi.

Emniyet Müdürü Öztürk, il genelinde sadece asayiş olaylarıyla mücadelede değil bir çok alanda da çalışmalar yürüttüklerine dikkat çekti. Öztürk "Bir çok asayiş olaylarını birlikte takip ediyor, bu konudaki çalışmalarımız basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılıyor. Ancak emniyet müdürlüğümüz sadece bu alanda çalışmalar yürütmüyor. Sizlerle bu çalışmalarımızı paylaşmak istiyorum. Öncelikli olarak bölgemizde en büyük polis merkezimizi Çınarlar Mahallesinde yaparak hizmete açtık. Espiye'de İlçe Emniyet Müdürlüğü, Eynesil'de Emniyet Amirliği binalarımızın temel atma aşamasına geldi. Yine Yağlıdere ilçe Emniyet Amirliği binasıyla ilgili çalışmalarımız bulunmaktadır.Bunların yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğü binasıyla ilgili de proje aşaması bitmiş ödeneği ayrılmış temel atmayla ilgili çalışmalar başlatılmıştır. Araç filomuz genişlemiş ve polis imdat aranmasıyla birlikte olay yerine ulaşım 3 ila 5 dakika arasına inmiştir. Bizim beklentimiz vatandaşın 155'i anında aramasıdır" dedi.

DOLMUŞLARA SİVİL POLİS UYGULAMASI YAPILACAK

Giresun'un en büyük sorunlarının başında gelen trafikle ilgili de çalışmalar yapıldığını belirten Emniyet Müdürü Öztürk "İlimizin yaptığımız çalışmalara rağmen hala tam anlamıyla çözüme kavuşturamadığı konu trafiktir. Bu konuda bir çok uygulamalar ve yöntemler denedik. Fakat gerek vatandaşın gerekse dolmuş esnafının yıllardır alışkanlık haline getirdiği yol ortasında durup kalması trafiği felç etmektedir. Ancak bundan sonra dolmuşlara sivil personellerimiz de binecektir. Yolcu gibi seyahat edecektir. Dolmuş şoförünün kural ihlalinde cezasını kesecektir. Bu konuda bir çok personel görevlendirdik" diye konuştu.

Basın mensupları adına konuşan Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ise Emniyet Müdürü ve personeline teşekkür etti. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title