Haberler

Esenler'deki Okulların Tüm Temizlik Malzemesi Belediyeden

Esenler Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitim görmesi için okullara 250 bin TL değerinde temizlik malzemesi hediye etti.

Esenler Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitim görmesi için okullara 250 bin TL değerinde temizlik malzemesi hediye etti. Okullardaki çalışmaların devam ettiğini söyleyen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, "İnşallah okullarımızın temizliğini de üstleneceğiz" dedi.

Esenler Belediyesi, öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitim görmesi için ilçedeki bütün okullara toplamda 42 ton temizlik malzemesi dağıttı. Esenler Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen dağıtım törenine Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve vatandaş katıldı.

"OKULLARIMIZIN BAHÇESİNİ YUMUŞAK ZEMİN YAPMAK İSTİYORUZ"

Törende konuşan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, öğrencilerin ve velilerin okulda en çok temizlik malzemelerinden sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek, "Bu yüzden bundan sonra ilçemizdeki bütün okulların temizlik malzemelerini biz vereceğiz. Yaklaşık değeri de 42 ton temizlik malzemesi 250 bin TL'lik malzemeyi okullarımıza dağıtacağız. Daha önce okullarımıza temizlik robotu vermiştik şimdi de temizlik malzemeleri vereceğiz" dedi.

Okullarla ilgili projelerin devam edeceğini söyleyen Başkan Göksu, "Eğer altından kalkabileceğimiz bir rakam çıkarsa okullarımızın temizliğini de üstlenmek istiyoruz. Sadece bununla da kalmayacağız fiziki ihtiyaçlarını da karşılamak istiyoruz. ve Esenlerdeki bütün okulların bahçelerini yumuşak zemin yapmak istiyoruz. Bizim bütün gayretimiz çocuklarımızın daha iyi eğitim almasıdır. Bunları yaparken Esenler'e ayrılan bütçeyle sadece çöp toplayabiliriz. Ama biz kaynak üretiyoruz.4-5 ay içerisinde ek yaklaşık 100 trilyon para bulmak zorundayız ve bulacağız inşallah" diye konuştu.

Esenler Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan ise, "Okullarımızın en önemli ihtiyacı olan temizlik malzemelerin belediye tarafından karşılandığı için Esenler Belediyesi'ne çok teşekkür ederim. Bu güzel istek ve desteklerinden dolayı şükranlarımı iletip saygı ve sevgiler diliyorum" şeklinde konuştu.

Proje kapsamında çocuklarının okuldan eve daha temiz geleceğini dile getiren okul aile birliği başkanı Zehra Alper, "Önceden okulun temizlik malzemeleri okul aile bütçesinden alınıyordu. Bütün okulların buna ihtiyacı var aslında. Hijyen olmadığı zamanda çocuklarımız çok çabuk hasta olabiliyordu. Artık Belediye temizlik malzemeleri dağıtacak bunun için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Göksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan'a temsili olarak 42 ton temizlik malzemesi çeki verdi. Tören, ilçedeki okulların aile birliklerinin kürsüdeki fotoğraf çekimiyle son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tevfik Bayram Ercan Esenler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title