Haberler

53 gün sonra cansız bedenine ulaşılan işçinin eşi feryadıyla yürekleri yaktı: Uğur ben geldim buradayım

Güncelleme:

Erzincan'ın İliç ilçesindeki madende toprak altında kalan işçilerden Uğur Yıldız'ın cesedine 53 gün sonra ulaşıldı. Morgdan çıkarılıp cenaze aracına konulan Yıldız'ın naaşına son kez sarılmak isteyen acılı eş, "Uğur ben geldim buradayım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

İliç'te toprak altında kalan ve 53 gün sonra cansız bedenine ulaşılan işçinin eşi feryadıyla yürekleri yaktı.

Erzincan'ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan 9 işçiden Uğur Yıldız'ın (33) cesedine 53 gün sonra ulaşıldı. Yıldız'ın naaşı Cumhuriyet Savcısının olay yerinde incelemede bulunmasının ardından otopsi için Erzincan'da bulunan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

MORG ÖNÜNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Morgdaki otopsi işlemlerinin ardından cenaze yakınlarına teslim edildi. Morg önünde gözyaşları adeta sel olup aktı. 1,5 yıl önce Uğur Yıldız ile dünya evine giren Gamze Yıldız, "Uğur ben geldim buradayım" diyerek feryat etti. Uğur Yıldız'ın annesi Sevda Yıldız, kardeşleri Alev, Duygu ve babası Ali Ekber Yıldız gözyaşlarına boğularak ayakta durmakta güçlük çektiler. Acılı aileyi, psikososyal destek ekipleri teskin etmeye çalıştı.

İliç'te cansız bedenine ulaşılan işçinin eşi feryadıyla yürekleri yaktı

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Morgdan alınarak cenaze aracına konulan Uğur Yıldız'ın naaşı Geçit Mahallesindeki evine götürüldü ve burada helallik alındı. Cenaze daha sonra toprağa verilmek üzere Erzincan'ın Otlukbeli ilçesine bağlı Avcıçayırı köyüne doğru yola çıkarıldı. Avcıçayırı köyünde Cem evinde kılınacak namazın ardından Uğur Yıldız son yolculuğuna uğurlandı.

Öte yandan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da Erzincan'a gelerek, Avcıçayırı köyündeki cenazeye katılmak üzere Vali Hamza Aydoğdu ile birlikte yola çıktı.

İliç'te cansız bedenine ulaşılan işçinin eşi feryadıyla yürekleri yaktı

İliç'te cansız bedenine ulaşılan işçinin eşi feryadıyla yürekleri yaktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Yıldız Erzincan İliç İş Kazası Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Üveys Uyanık:

Allah ailesine sabır versin işçi olmak malesef bu dünyada hayatları bazı insanlara güre çok ucuz umurlarinda değiller Allah herkesin gunlune güre verir inssllh

18
0
yanıtYanıtla
Sadettin Kilic:

Cok acı Rabbim sevenlerine sabirlar versin mekanı cennet olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title