Haberler

Ensar Vakfı'ndan Huzurevi'nde Manevi Bir Hava Yaşattı

Ensar Vakfı Nazilli Şubesi tarafından Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerine yönelik organize edilen Regaib Kandili kutlama programı büyük memnuniyetle karşılandı.

Ensar Vakfı Nazilli Şubesi tarafından Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerine yönelik organize edilen Regaib Kandili kutlama programı büyük memnuniyetle karşılandı. Programda Huzurevi sakinlerine lokum ve gülsuyu ikramının ardından tesbih, takke, eşarp, ve çoraptan oluşan hediyeler takdim edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nazilli İlçe Müdürü Cengiz Ulus'un açılış konuşmasıyla başlayan programda Ensar Vakfı Şube Başkanı Şakir Taşkıran'ın açılış, tanıtım ve tebrik konuşmasının ardından İbrahim İşcanlı hocanın Kur'an tilaveti, Abdullah Kavlak Hocanın Regaib Kandili konulu konuşması, Bekir Kaya Hocanın Mevlid ve İmam Hatip Lisesi talebelerinin ilahilerinin ardından İbrahim İşcanlı Hocanın duasıyla sona erdi. Düzenlenen programa Ensar Vakfı Nazilli Şubesi Yönetim kurulu üyesi Ünal Lafvermez, İsmail Ankaralı, ve Alaaddin Özdemir'in yanı sıra Ensar Vakfı müdavimlerinden Himmet Yürekten, Sadık Özkaya, Ali İhsan Dilmen, Sami Yalçın, Ali Özden, Ahmet Şamil Kavlak ve Maruf Taşkıran katılırken, huzurevi sakinlerince büyük bir ilgi ile karşılandı.

Toplumumuzun tüm kesimleriyle kucaklaşma, kaybedilen değerlerimizi hayatiyet kazandırma, unutulan sünnetlerimizi yaşama dahil etme noktasında güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Şube Başkanı Şakir Taşkıran; "Bundan sonra da farklı kesimlere yönelik kaynaştırıcı, bütünleştirici, değerlerimize hayatiyet katıcı faaliyetlerimiz devem edecektir. Uzun yaşam kenti Nazilli'mizde yaşlılarımız bizim için ayrı bir öneme haizdir. Toplumumuzun tarihten aldıkları birikimlerini günümüze yansıtmaları, milli kültür ve medeniyet değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olmaları dolayısı ile değerli büyüklerimiz, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarını baş tacı etmiş, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bizler yaşlılarımızın edindikleri deneyimi, tecrübeyi ve birikimi genç nesillere aktarmaya gayret ediyoruz. Yaşlılarımız sayesinde geçmiş, bugün, gelecek arasında kurulan bağ, ülkemizin daha güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Bu vesile ile Ensar Vakfı olarak biz de bütün huzurevi sakinlerimizin Regaib Kandilini ve mübarek üç aylarını tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı, huzurlu ve müreffeh bir hayat temenni ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Regaib Kandili Haluk Alıcık Taşkıran Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title