Haberler

Engelleri aştılar, duygu dolu anlar yaşadılar

Güncelleme:

Görme engeli olmasına rağmen kendini engelli vatandaşlara adayan Kozan Beyazay Derneği Başkanı Ahmet Ünal, Tılan Mahallesi'nde 3 yıldır yatalak olarak yaşayan 81 yaşındaki Nazife teyzeye ve 2 ayrı engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Görme engeli olmasına rağmen kendini engelli vatandaşlara adayan Kozan Beyazay Derneği Başkanı Ahmet Ünal, Tılan Mahallesi'nde 3 yıldır yatalak olarak yaşayan 81 yaşındaki Nazife teyzeye ve 2 ayrı engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Ünal ve yönetim kurulu üyeleri bir hafta içinde 3 yürüme engeli bulunan vatandaşa hayırseverlerin destekleri ile akülü tekerlekli sandalye alarak teslim etti. Nuray Topal ve geçirdiği rahatsızlık nedeni ile yürüme engeli bulunan Sinan Sarraf'a tekerlekli sandalyeleri teslim edilirken vatandaşlar engellerini aştıkları için hayırseverlere teşekkür etti.

Başkan Ahmet Ünal, "Engellilerin hayatını kolaylaştırmak, onların günlük yaşamda daha aktif olmalarını sağlamak derneğimizin öncelikli hedeflerinden biridir. Nazife teyzemize tekerlekli sandalye hediye ederek onun hayatına umut olduk. Artık evinden çıkarak, güneşli havanın tadını çıkarabilecek. Bu yardımımız, Nazife teyzemiz için küçük bir adım olabilir ama onun için büyük bir anlam ifade ediyor" dedi.

Kozan Beyazay Derneği'nin engellilere yönelik çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ünal, "Derneğimiz, engellilerin hayat kalitesinin artması için çeşitli faaliyetler yürütüyor. Engellilerin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yaparak, onların günlük yaşamda daha kolay hareket etmelerini ve toplumsal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Ünal Kozan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title