Haberler

Düzce'nin Gururu Oldular

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın düzenlediği 5. Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Türkiye birinciliği ve ikinciliğini kimseye kaptırmayan ve Düzce’de ki korunmaya muhtaç çocuklar için yapılan kurumlarda kalan çocuklar Vali Ali Fidan’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın düzenlediği 5. Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Türkiye birinciliği ve ikinciliğini kimseye kaptırmayan ve Düzce'de ki korunmaya muhtaç çocuklar için yapılan kurumlarda kalan çocuklar Vali Ali Fidan'ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün Düzenlemiş olduğu 5.nci Türkiye Badminton Şampiyonası Konya'da yapıldı. Yarışmaya Düzce'den 56 olmak üzere toplam 439 çocuk katıldı. Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde ki kurumlarda kalan korumaya muhtaç çocuklardan Umut Ersoy tek erkeklerde Türkiye birincisi, Umut Ersoy ve Seyit Coşkun çift erkeklerde Türkiye birincisi, Damla Akgün tek bayanlarda Türkiye birincisi, Sibel Ersoy tek bayanlarda Türkiye ikincisi, Emre Akdeniz tek erkeklerde Türkiye ikincisi, Emre Akdeniz ve Emre Topuz çift erkeklerde Türkiye ikincisi oldular.

Şampiyon sporcular Vali Ali Fidan'ı makamında ziyaret ettiler. Vali Fidan sporculara başarılar dileyerek "Başarılarınızın devamını diliyorum. Sporun yanında derslerinizi de ihmal etmeyin. Biz hep sizin yanınızda olacağız" dedi. Daha sonra Vali Fidan, şampiyon çocuklara çeşitli hediyeler verdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Umut Ersoy Ali Fidan Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title