Haberler

Denizli İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Denizli Valisi Demir, Denizli-Aydın arasında otoyolun yapımına başlanması gerektiğini belirterek, "Denizli olarak bunun takipçisi olmalıyız." dedi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli ile Aydın arasında projelendirilen otoyolun yapımına biran önce başlanması gerektiğini belirterek, "Denizli olarak bunun takipçisi olmalıyız" dedi.

Denizli İl Koordinasyon Kurulu'nun 2013 yılı 4. toplantısı, Denizli Valisi Demir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Vali Demir, toplantıda yaptığı değerlendirmede, 2013 yılında Denizli açısından her sektörde olduğu gibi kamu kurumlarının da önemli çalışmalar yaptığını belirtti.

Aydın-Denizli arasında bölünmüş demiryolu proje ihalesinin yapıldığını ve 240 gün de süre verildiğini hatırlatan Vali Demir, çevre illerle karayolu bağlantıları ihalelerinin tamamlandığını hatırlatarak "Denizli - Aydın arasında otoyol projesi tamamlandı fakat şu ana kadar bir çalışma başlatılmadı. Bu yolun yapımına biran önce başlanması gerekiyor, Denizli olarak bunun takipçisi olmalıyız. Denizli-Antalya yolunun ihale edilen projesiyle ilgili çalışma devam ediyor" dedi.

Kurumlara çalışmalaırndan dolayı teşekkür eden Demir, kış döneminin gelmesi dolayısıyla gerekli tedbirleri almalarını istedi.

Toplantıya kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kumularının amirleri katıldı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Denizli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title