Haberler

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Bağ, Mal Varlığını Açıkladı

Demokrat Parti (DP) Kırşehir İl Başkanı Akif Aközbek’in bir hafta önce yaptığı ''Belediye başkan adayları şaibenin ortadan kalkması için mal varlıklarını açıklasınlar'' çağrısına, Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Bağ cevap verdi.

Demokrat Parti (DP) Kırşehir İl Başkanı Akif Aközbek'in bir hafta önce yaptığı "Belediye başkan adayları şaibenin ortadan kalkması için mal varlıklarını açıklasınlar" çağrısına, Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Bağ cevap verdi.

Kırşehir'de kahvaltılı basın toplantısında konuşan İl Başkanı Akif Aközbek, "Demokrat Parti 1946 yılından bu yana Türkiye siyasetini yöneten ve yönlendiren bir partidir. Parti teşkilatı kuruluşundan bu yana istihdamı daima ön plana çıkartmıştır" dedi.

İl Başkanının çağrısı doğrultusunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Belediye Başkan adayı Mustafa Bağ, "Asker, gazeteci ve çevreci kimliğimle yola çıktım. Koşulsuz olarak Kırşehir'e ve Kırşehir insanına hizmet ettim. Bir teşkilatçı olarak Sivil Toplum Örgütleri ile Kırşehir'de bir vizyon oluşturdum. Benim hedeflerim arasından geçmişi karalamak değil, daha iyisini yapabilmek anlayışı var. Din sömürüsüne girmeden fakir fukara edebiyatı yapmadan proje ve projelerin hayata geçirilmesi ile siyasi arenada oldum" ifadelerini kullandı.

Kırşehir'de mevcut belediyenin çalışmalarını ve olması gerekenleri anlatan Belediye Başkan adayı Mustafa Bağ, "İl Başkanımın çağrısına kulak veriyorum. Mal varlığım, emekli maaşım, eşim üzerine kayıtlı bir daire, 2003 model bir otomobil ve Kocabey köyünde eşimin babasından kalan bir tarladır" dedi.

Mustafa Bağ ayrıca, Belediye Başkanı olursa maaşının tamamını üniversite öğrencilerine burs olarak vereceğini taahhüt etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demokrat Parti Mustafa Bağ Kırşehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title