Haberler

CHP'nin Söke Adayı Süleyman Toyran'dan Kaymakam Demirezer'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, ziyaret turuna aralıksız devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, ziyaret turuna aralıksız devam ediyor.

Süleyman Toyran beraberinde İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erten başta olmak üzere meclis üyesi adayları ile birlikte İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer'i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Demirezer ile 4.5 yıldır Ticaret Odası Başkanlığı görevini yürütürken birlikte çalışma onuru yaşadığını ifade eden Süleyman Toyran; "İnşallah bu çalışma belediye başkanlığı ile de devam eder" dedi.

Süleyman Toyran'ın Ticaret Odası Başkanlığı ile Söke'nin sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, seçimlerin hayırlı olmasını ve başarılar diledi. Kaymakam Demirezer; "Ticaret Odası'nın Söke'nin ileri gidebilmesi için çok çalışması var. Bunların başında da okullaşma yani fakülte geliyor" dedi.

Söke'de siyasi çalışmaların partiler ve adaylarca büyük bir olgunluk içinde yürütüldüğünü belirten Kaymakam Demirezer; "Söke'de fikir birliği ve ortak akıl var. Söke'de umutsuz ve karamsar olmayı gerektirecek hiç birşey yok. Söke düşünce altyapısı gelişmek için hazır olan bir kent. Söke çok büyük olmayan rakamlarla ileri gidebilir. Fakülte için 10, OSB için 10 milyon TL yeterli. Bu rakamlarla 3. Fakültemizi yapıp Söke Üniversitesi'ni haykırır hale gelebilir, OSB'yi hayata geçirerek sanayileşme ve istihdam anlamında büyük adımlar atılabilir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Demirezer Süleyman Toyran Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title