Haberler

CHP'li Eroğlu Aliağa'ya Sağlıklı Köy Ürünleri Pazarı Kuracak

Güncelleme:

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Kapalı Pazar Yeri ve Yeni Mahalle Çarşamba Pazarını gezerek, vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Kapalı Pazar Yeri ve Yeni Mahalle Çarşamba Pazarını gezerek, vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla buluştu. Vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinleyip, taleplerini alan ve yapacağı hizmetleri anlatan CHP'nin genç başkan adayı Barış Eroğlu, Aliağa köylerinde üreticinin desteklenmesi için iyi tarım uygulamalarının desteklenerek Aliağa'da örnek olacak bir köy pazarı kurulacağını söyledi.

VATANDAŞIN YÜKSEK FİYAT İSYANI

Pazarda Fiyatların yüksekliğinden şikayet eden vatandaşlar "Hükümet her gün yeni bir gizli zam yapıyor. Pazarda her ürüne her hafta zam geliyor. Emeklinin, dar gelirlinin halini düşünen yok. Aliağa'da bu fiyatların daha düşük olması için başkan olduğunuzda sizden destek bekliyoruz" dedi.

CHP Başkan Adayı Barış Eroğlu, bir belediye başkanının yönettiği kentin her sorunuyla yakından ilgilenmesi gerektiğini belirterek, "biz bu göreve ilçemizin, köylerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını, eksikliklerini ve yapılması gerekenleri bilerek, buna göre hazırlıklarımızı yaparak talip olduk. Göreve geldiğimizde tarım ve hayvancılıktan pazaryerlerinin iyileştirilmesine, sorunlarının çözülmesine kadar bir çok çalışma yapacağız" dedi.

ALİAĞA'YA MEYVE VE SEBZE HALİ

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Sanayi kuruluşlarında çalışan 30 bin kişi için fabrikalarda her gün yemek hazırlandığını belirterek, "yemek için gerekli sebze, meyve Buca'daki Hal'den alınıyor. Biz göreve geldiğimizde İzmir Büyükşehir ile birlikte İzmir'in Kuzeyine hizmet verecek Sebze ve meyve halini kentimize kazandıracağız" dedi.

Sebze meyve Halinin kurulmasıyla pazardaki fiyatların da düşeceğini söyleyen Eroğlu, "Bundan Aliağa ve çevresinde yaşayanlar yararlanacak. Halde ciddi bir istihdam da yaratılarak bu bölgenin gençleri çalışacak" dedi.

KIRSALI KALKINDIRMA PROJELERİ

CHP Aliağa belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Aliağa kapalı pazaryeri içinde ve belediye yanında bulunan köy pazarlarının yeniden düzenlenerek Aliağa'ya sağlıklı sebze ve meyve ve hayvansal ürünler yedireceklerini söyledi. "Artık mahallemiz olan Köylerimizde üretilmiş sebze, meyve, tarımsal ve hayvansal gıdaları sağlıklı şekilde vatandaşlarımıza ulaştıracağız" diyen Eroğlu, "Kırsalı ekonomik olarak kalkındırmak için yapacağımız projelerimizle üretilecek ürünleri köy pazarımızda satışa sunacağız. Hem üretici kazanacak, hem tüketici sağlıklı gıdaya ulaşacak" dedi.

ŞAKRAN VE HELVACI'YA KAPALI PAZARYERLERİ

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Aliağa'nın mahallesine dönüşecek iki belde olan Helvacı ve Şakran'da tek katlı pazaryeri yapacaklarını belirterek, "Şakran'da pazarcı esnafımız ve vatandaşımız yazın toz içinde, güneş altında, kışın yağmur çamur içinde kalıyor. Bu sorunu kapalı pazaryeri yaparak çözeceğim. Helvacı'ya ve Şakran'a kısa sürede tek katlı pazaryerlerini yapacağız" dedi.

Pazaryerinde alışverişlerini yapmakta olan vatandaşlar CHP'nin genç Başkan adayına yoğun ilgi gösterdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Barış Eroğlu Aliağa Yerel Haberler

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Bakmadan Geçme

Hamster Combat ne zaman listelenecek? Kurban bayramının arefesinde oruç tutulur mu 2024? Kurban bayramı teşrik tekbirleri ne zaman başlar, nasıl yapılır 2024? Kurban kestikten sonra kılınan namaz nedir, var mıdır 2024? Kurban etinin kaçta kaçı dağıtılır 2024? 15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title