Haberler

CHP'li Erkut: "Nazilli, Aydın Büyükşehir'in Doğu Merkezi Olacak"

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, Nazilli’de bugüne kadar görev yapmış tüm belediye başkanlarının ayrı bir değere sahip olduklarını belirterek, “Nazilli’ye kim bir taş koyduysa ona saygımız var. Ancak biz Nazilli için daha iyisini yapabilecek birikim ve güce sahibiz” dedi.

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, Nazilli'de bugüne kadar görev yapmış tüm belediye başkanlarının ayrı bir değere sahip olduklarını belirterek, "Nazilli'ye kim bir taş koyduysa ona saygımız var. Ancak biz Nazilli için daha iyisini yapabilecek birikim ve güce sahibiz" dedi.

Nazilli ile Nazilli insanının arasında bir kopukluk olduğuna dikkat çeken Dr. Ferda Çağlar Erkut, "Biz kent ile kent insanı arasındaki uyumu yakalamak istiyoruz. Köylerimize kentteki her türlü hizmeti götürürken, Nazilli ve beldelerde de şehir içlerini başta engelliler, yaşlılar, çocuklar ve kadınların daha rahat kullanabileceği şekilde dizayn edeceğiz. Ulaşım planları, sosyo-kültürel hizmetler ve klasik belediye hizmetlerinin tamamı Nazillili hemşerilerimin yaşam konforunu artıracak şekilde planlanacak" dedi.

Nazilli'de kıran-kırana bir seçim yarışı beklediğini ifade eden Erkut, "Yapılan anketler Nazilli'de kıran kırana bir yarış olacağını gösteriyor. 2011 seçimlerinde CHP Nazilli'de birinci partiydi. Anketlerde şahsıma gösterilen teveccüh ile birlikte bu seçimin galibinin biz olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun sadece Aydın merkezde değil, Aydın genelinde çok sevilen bir belediye başkanı olduğunu kaydeden Dr. Ferda Çağlar Erkut, "Özlem hanımın Aydın için büyük şans olduğunu düşünüyorum. Adaylığı çok önce açıklandığı için büyükşehir için ciddi bir hazırlık yaptı, tüm projelerini hazırladı. Aydın'ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Nazilli için de ciddi ve mega projeler hazırlamış durumdadır" ifade etti.

'NAZİLLİ, AYDIN BÜYÜKŞEHİR'İN DOĞU MERKEZİ OLACAK'

Nazilli'nin tüm Türkiye'de bilinen bir değer olduğunu hatırlatan Erkut, şunları söyledi: "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ile Nazilli Belediye Başkanı'nın uyumunun Nazilli için önemine dikkat çekmek istiyorum. Nazilli, Aydın Büyükşehir'in doğu merkezi olacak. Büyükşehir ile birlikte Nazilli şu an bulunduğundan çok daha farklı bir yere dönüşecek. Bunu da Özlem Başkan ile birlikte, el-ele, omuz-omuza uyum içinde yapacağız. Bu uyumun Nazilli'ye çok şey katacağına inanıyorum. Nazilli, tüm Türkiye'de bilinen bir değer. Biz o değeri, sanatsal, sosyal, kültürel, ve ekonomik açıdan tekrar en üst seviyeye çıkaracağız" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ferda Çağlar Erkut Nazilli Türkiye Aydın Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (1)

simurgpeker_antik@hotmail.com:

bence özlem başkan gidecek gibi bu seçimde nazilli chp dede istifalar var bence chp nazillidede kazanamayacak gibi 1 kere nazilli ilçe binanıza gittim çayı tek şekerli verdiler dedim neden böyle dedi çaycınız kurtarmıyo bana tek parti dönemini karneli alışverişleri hatırlattı iyi birisiniz naziili için ama bence chp ile kazanacağınızı zannetmiyorum keşke bağımsız aday olsaydınız sansınız daha çoktu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title