Haberler

Çetin, 6. kez başkan seçildi

Güncelleme:

Balıkesir Taşıyıcılar Kooperatifi (BAŞÖTKOP)'un seçimli olağan genel kurulu hafta sonu Şoförler Odası Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kongrede mevcut başkan Erol Çetin ile Servet Kurt'un listeleri yarıştı. Kongrede Erol Çetin 135 oy alarak altıncı kez başkanlığa seçildi.

Balıkesir Taşıyıcılar Kooperatifi'nde yaşanan seçim heyecanını üst üste altıncı kez Erol Çetin kazandı. 2013 yılından bu yana kooperatifin başkanlığını yürüten Erol Çetin, yeni dönemde de taşıyıcı esnafının sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceklerini bildirdi.

Divan Başkanlığına Nevzat Güneş'in getirildiği BAŞÖTKOP Genel Kurulu Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kongrede daha sonra faaliyet ve gelir gider raporlarının okunarak raporlar oy birliği ile ibra edildi. Divan Kurulu'na Erol Çetin ile Servet Kurt'un listelerinin teslim edilmesinin ardından başkan adayları kooperatif üyelerine yapacaklarıyla ilgili konuşma gerçekleştirdi. Erol Çetin konuşmasında 2013 yılından bu yana yaptıkları hizmetleri anlatırken, Servet Kurt ise başkan olduğu takdirde yapacaklarını anlattı.

"Mazotu üyelerimize uygun vereceğiz"

Kongrede konuşan Erol Çetin, BAŞÖTKOP'u çok iyi yerlere getirdiğini belirterek şunları söyledi:

"Ben buraya 2013 yılında aday oldum, ilk seçildiğim yıl 2013 yılıdır. Tabii ki sizin oylarınız ile geldim bu zamana kadar. Burada çok badireler atlattık, ama biz yıkılmadık yeniden ayağa kalkıp hep beraber çalıştık bugün buralara kadar geldik. Benzinliğimizi biliyorsunuz, alanlardan her zaman diyorum Allah razı olsun. Onun yenilemesini yaptık süper bir benzinliğimiz var. Aynı şekilde on teker bir tankerimiz vardı bunu tır yaptık. Bütün borçları ödediğimizden dolayı şu anda 9 milyon 300 bin lira paramız var arkadaşlar. Bunu biz biriktirdik tabi kasamızdaki bu para bize yetmiyor bizim bu işleri döndürebilmemiz için biz tamamen 22 milyon ile döndürebiliyoruz biz. Bunun geri kalanını da bankalardan kullanıyoruz. Biliyorsunuz ekonomik sıkıntılar var. Mazotun karları zaten düştü. Şu anda mazotun karı bize yüzde 5 buçuk kazandırıyor. Tam işlerimizi düzeltirken böyle bir ekonomik kriz oldu dünyada bizim de şanssızlığımız bu olsun ne diyelim. Ben de istiyorum ki inşallah bizim de hedeflerimizde mazotu üyelerimize ucuz vermek var. Ama işte buna biraz daha zaman var hepinize tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Allah hepinizden razı olsun."

Diğer aday Servet Kurt ise delegelere vaatlerini anlatarak oy istedi. Adayların yaptığı açıklamaların ardından seçimlere gidildi. Yapılan kongrede mevcut başkan Erol Çetin 135 oyla yeniden başkanlığa seçilirken rakibi Servet Kurt ise 62 oyda kaldı. 5 oy ise geçersiz sayıldı.

Yeni yönetim

Erol Çetin başkanlığındaki yeni yönetim ve denetim kurulu ise şu şekilde: Erol Çetin, Harun Koç, Ali Girgin, Ferdi Yaşar, Cemal Ermemiş, Ahmet Kaptan, Doğan Dağlı, Fatih Yavaş, İbrahim Gündoğan, Ali Daloğlu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Güneş Erol Çetin Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title