Haberler

Beyşehir Huğlu'da "Tek Kurşun" Atış Müsabakaları

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde düzenlenen tek kurşun atış müsabakaları yoğun ilgi gördü.

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi'nde düzenlenen tek kurşun atış müsabakaları yoğun ilgi gördü.

Beyşehir'in dünyaca ünlü av tüfeği üretimi merkezi olan Huğlu Mahallesi'nde, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen tek kurşun akış müsabakalarına Türkiye'nin 20 ilinden 400'ün üzerinde atıcı katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Huğlu Atış Poligonunda gerçekleştirilen müsabakalar pet şişe, hareketli hedef, sabit hedef ve süper final olmak üzere 4 farklı kategoride düzenlendi. Müsabakalar sonunda dereceye giren isimlere madalya ve kupaları verildi. Ayrıca, ilk 5 dereceye girenlere Huğlu'da av tüfeği üretimi gerçekleştiren firmalar tarafından da av tüfeği hediye edildi. Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Gökhaba, açılış töreninde yaptığı konuşmada, düzenledikleri müsabakaların Türkiye'nin en büyük spor yarışması niteliğinde olduğunu düşündüklerini belirterek, "Bu konuda bizlere destek veren firmalarımıza, avcılar ve atıcılar derneğimize, ülkemizin dört bir yanından gelen kurşun atıcısı dostlarımıza ve sponsor firmalarımıza, bizi yalnız bırakmayan ilçe protokolüne teşekkür ediyorum" dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, tüfek sektörünün kalbinin attığı Huğlu Mahallesi'nde düzenlenen müsabakalarda Türkiye'nin en iyi profesyonel atıcılarının bir araya geldiğini belirterek, "Müsabakalara katılan, derece elde eden tüm atıcılarımızı tebrik ediyorum. Böylesine önemli bir müsabakaya ev sahipliği yapan Huğlumuzun ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan derneğimiz başta olmak üzere katkı ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Müsabakalara, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Cevdet İşbitirici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, yargı mensupları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman, mahalle sakinleri, atıcılar, vatandaşlar ile çok sayıda davetli katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title