Haberler

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Atatürk'e hakaret edilen veteriner klinik sahibine ve çalışanlarına destek verdi

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir veteriner kliniğinde Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilen veteriner teknisyenine ve klinik sahibine Atatürk posteri, Atatürk flaması ve Türk Bayrağı hediye etti. Karalar, klinik sahibi ve çalışanlarına destek vererek, Atatürk'e yapılan hakareti kınadı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kliniklerinde Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilen veteriner teknisyenine ve klinik sahibine Atatürk posteri, Atatürk flaması ve Türk Bayrağı hediye etti.

Adana'nın Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bir veteriner kliniğindeki Atatürk posterini görünce küfür eden, klinikteki veteriner teknisyenince uyarılması üzerine de saldırıda bulunan şahıs, görüntülerin sosyal medyaya yansıması üzerine tutuklandı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, olayın yaşandığı veteriner kliniğine giderek, saldırıya uğrayan klinik sahibi ve çalışanlarına geçmiş olsun temennilerini iletti. Başkan Zeydan Karalar, klinik sahibine ve çalışanlara Atatürk tablosu, Atatürk flaması ve Türk Bayrağı hediye etti.

Karalar, Adana Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nihat Köse'nin de katıldığı ziyarette, "yalnız değilsiniz" mesajı verdi.

Karalar şunları söyledi:

"Düşmanları ülkemizden kovan, ulusal kurtuluş mücadelesini kazanan, ülkemizde dini vecibelerin rahatça yerine getirilmesini, ibadet edilmesini sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'e hareket edilmesi çok üzücü. Bugün ezanlarımız okunuyor, insanlar camilerimizde ibadetlerini rahat rahat yerine getiriyorsa, bu; Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizin sayesindedir. Dünya Mustafa Kemal Atatürk'e hayranlık duyarken ve O bağımsız, uygar bir ülke oluşturma konusunda dünyaya örnek olurken, bizde yaşayan bazı insanların Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmesi, dil uzatması çok üzücü."

Klinik sahibi ve çalışanları, Karalar'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Zeydan Karalar Karalar Adana Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title