Haberler

Bakan Çavuşoğlu ve AK Parti Adayı Barut Köy Ziyaretinde

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut’un seçim kampanyası çerçevesinde yaptığı köy ziyaretlerine katılarak vatandaşlardan Recep Barut ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel’e destek istedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un seçim kampanyası çerçevesinde yaptığı köy ziyaretlerine katılarak vatandaşlardan Recep Barut ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'e destek istedi.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, 'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'la birlikte köy ziyaretlerinde bulundu. Sağırin ve Ulukapı köylerini ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu ve Recep Barut, köylüler tarafından havai fişeklerle ve coşkuyla karşılandı.

Ziyaretlerde konuşan Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Büyükşehir Belediyesi Yasası hakkında rakiplerinin her türlü iftirayı attığını söyleyerek; "Büyükşehir Belediye yasasıyla köylerde hayvancılığın ve tarımın biteceğini, köy yaşamının sona ereceğini ve köylerde imar nedeniyle vergi, harç alınacağını söylüyorlar. Bunların hepsi yalan. Köylerde köy yaşamı korunacak. Tarım ve hayvancılık daha da geliştirilecek. Vergi ve harç konusunda açıklıkla ifade edeyim ki, Bir vatandaşımız ev yapmak isterse, belediyeye gelerek beğendiği bir projeyi alacak. Hiçbir şekilde para ödemeyecek. Vergi ve harçta ödemeyecek" dedi.

Manavgat Belediyesi'nin yönetim anlayışının çiçek böcek belediyeciliği olduğunu ifade ederek; "Beş yılda Manavgat'ta sadece bitkiler değişti. Onun haricinde değişen hiçbir şey yok" dedi. Manavgat Belediyesi'nde yönetim anlayışının sadece üstyapı olduğunu kaydeden Barut; "Bunlar altyapıya önem vermezler. Çünkü altyapı oy getirmez. Kaldırımları değiştirmesini ve çiçek ekmesinin bilirler. Ama Manavgat 2014 yılı olmasına rağmen hala asbestli kanserojen borulardan su içiyor" diye konuştu. Barut, 5 yıl önce 22 projeyle oy isteyen Sözen'in sadece 2 buçuk proje yaptığını kaydederek, "Şimdi değişime devam diyor. Manavgat'ta bir değişim olacak. Manavgatlı seni değiştirecek" dedi.

Manavgat'a için en önemli projelerinden birinin kuzeyden bir çevre yolu açmak olduğunu ifade eden Barut, "Bu yol, Çakal Deresi'nden başlayıp, Sarılara kadar devam eden ve şelalelin yanından geçireceğimiz Kuzey çevre yoluyla ilçede yeni yaşam alanları ve cazibe merkezleri oluşturacağız. Bu yol Çeltikçi üzerinden D-400'e bağlanacak" diye konuştu.

Köylünün ürettiği tarım ürünleri için soğuk hava depoları ve paketleme tesislerinin yapılacağını kaydeden Barut; "Menderes Türel başkanım açıkladı. Çiftçi üzerindeki en büyük ekonomik giderlerden olan sulama bedellerinde cazibeyle sulama yapılan yerlerde elektrik ücretlerini Büyükşehir Belediyesi ödeyecek" ifadelerini kullandı.

ÇAVUŞOĞLU, "HİZMET ETMEYENLER GİDECEK, HİZMET EDECEKLER GELECEK"

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu da hizmet yapmak için siyasete atıldıklarını belirterek, bugüne kadar vatandaşların talebi neyse o hizmetleri gerçekleştirdiklerini kaydetti. Çavuşoğlu, "Birileri gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek için tuzaklar kurmayız, şer birliği yapmayız, şantaj, montaj, tehdit işbirliği içinde olmayız. Olanın da karşısında oluruz. Sizlerin desteğiyle de bunlara boyun eğmeyiz" diye konuştu. Türkiye'de bugüne kadar ne söz verdilerse yerine getirdiklerini aktaran Çavuşoğlu, Türkiye'nin geleceği için de yeni hedefleri olduğunu ve vatandaşların desteğiyle bu hedeflerin de gerçekleşeceğini bildirdi. Son 9 günün çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini anlatan Çavuşoğlu, özellikle kadınlardan Türkiye'nin geleceği için çok çalışmalarını istedi. Bu seçimin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Diğerleri hizmet edemezler, beceremezler, ülkeyi batırırlar, onlar şu anda 'Başbakan Erdoğan gitsin, biz geliriz, biz yaparız, daha iyisini yaparız' diyemiyorlar, sadece 'Erdoğan düşsün' diyorlar" diye konuştu. 30 Mart'ta hizmet etmeyenlerin gideceğini, hizmet edenlerin göreve geleceğini dile getiren Çavuşoğlu, Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel için destek istedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mevlüt Çavuşoğlu Recep Barut Manavgat Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title