Haberler

Aydın'da kızını sınava yetiştirmeye çalışan sürücü, trafik polisleriyle tartıştı! Valilik harekete geçti

Güncelleme:

Aydın'da kızını, YKS'nin AYT oturumuna yetiştirmeye çalışan aile ile trafik polisleri arasında tartışma çıktı. Trafik kusuru işleyen sürücü, kızını sınava yetiştirdiğini, ceza yazılacak ise plakasına yazılmasını veya kızını sınav yerine ulaştırdıktan sonra geri gelmeyi teklif etti. Polisler ile sürücü arasındaki tartışmanın görüntülerinin yayılması sonrası Aydın Valiliği, olayla ilgili inceleme başlattı.

Aydın'da kızını üniversite sınavına yetiştirmeye çalışan ve trafik kusuru işleyen sürücü ile trafik polisleri arasındaki tartışma çıktı. Olaya ait görüntülerin internet ortamında hızla yayılması üzerine Aydın Valiliği, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

Çineli harita mühendisi Mehmet Demir, dün sabah YKS 2024'ün AYT bölümü sınavlarına girecek olan kızı Deren'i, eşi Nursel Demir ile birlikte kendi araçları ile sınavın yapılacağı Adnan Menderes Üniversitesi'ne (ADÜ) götürmek isterken Efeler ilçe merkezinde kırmızı ışığa takılınca yaya geçidinde yeşil ışığın yanmasını bekledi ve bu sırada trafik polisinin sert uyarısı ile karşılaştı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Kızını sınava yetiştireceği için işlediği trafik kusuruna ilişkin ceza yazılacak ise plakasına yazılmasını ya da kızını sınav yerine ulaştırdıktan sonra gelmeyi teklif eden sürücü ile trafik polisleri arasında yaşanan tartışma ve sınava girecek olan genç kızın yakarışlarına ilişkin görüntülerin haber sitelerinde ve sosyal medyada yayılması üzerine Aydın Valiliği konuyla ilgili inceleme başlattığını duyurdu.

Aydın'da Kızını Sınava Yetiştiren Sürücü ile Trafik Polisleri Arasındaki Tartışma İnceleme Altında

"ÖĞRENCİNİN KATILACAĞI SINAVA GEÇ KALMASI GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan Aydın il merkezinde bir sürücü ile trafik polisi arasında meydana gelen tartışmaya ilişkin görüntülerle ilgili olarak aşağıdaki hususların kamuoyunun bilgisine sunulması gerektiği anlaşılmıştır. 9 Haziran 2024 Pazar günü saat 08.03'de Muğla Bulvarı, Yeni Dörtyol Kavşağındaki kırmızı ışıkların yandığı sırada yaya geçidinde duraklayan araç sürücüsünün görevli motorize trafik polisi tarafından ikaz edilmesiyle başlayan tartışma sonrasında olay yerine intikal eden trafik ekiplerince yapılan incelemede; araç sürücüsünün çocuğunu sınava götürdüğünün anlaşılmasıyla gecikmeye mahal vermemek için evrak kontrolleri yapılarak yoluna devam etmesi sağlanmıştır. Öğrencinin katılacağı sınava geç kalması gibi bir durum söz konusu değildir. Konunun tüm yönleriyle araştırılması için 'inceleme' başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Valiliği İnceleme trafik Aydın AYT Trafik Hukuk Yerel Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (91)

aRMa 1979:

Polis değil çete 30 yildir avrupadayim boyle bir hadise gormedim . Anarşiyle ugrasmiyorlar halka sorun oluyorlar.

360
549
yanıtYanıtla
Mehmet ŞaFaK:

Avrupa'da polise ağzını acamazsiniz

yanıt373
yanıt76
Serdar:

Sen kurban ol polise. Avrupa'da karşısında esas duruşta bekletir seni..

yanıt580
yanıt193
Akıl:

Ortadoğu ve Avrupa farkı , Avrupa da sıkıysa polise karşı gel , ya kurşunu yersin ya içeri girersin. Ortadoğu da ise anca ağız dalaşı vatandaş bağırır polis kendini devlet görür bağırır , sonuç ; valilikler açıklama yapar.

yanıt325
yanıt52
Serkan Bostancı:

Bende avrupada yasiyorum yiyorsa kirmizi isiktan gecte gor ne oluyor, ulkede kurallara uyan yok boyle boyle ogrenecekler

yanıt187
yanıt12
Akıllı olmalıyız:

Ya bırak avrupa görmesek inancaz ya. Halk aşırı kuralcı ve polis ne derse birebir uyuyor. Kurala uymayan bi tane insan görmedim. Ben uymadım kaldırıma oturdum diye polis geldi kaldırdı. Gece saat 3te işten çıkmıştım çok yorgundum. Otobüs beklerken araba geçmeyen kaldırımda yorulup oturmuştum durak yoktu. Polis geldi kalk dedi :D bırak ya. Valla böyle yalanlara gerek yok

yanıt112
yanıt10
Orhan Dik :

Avrupa'da polise gık diyemezsin. Onlar da bu şekilde davranmaya ihtiyaç duymaz. Tartışmadığın için de işin hızlıca olur biter. "Avrupada yaya yola indiğinde arabalar tak duruyor" madem Avrupa hayranısın bu kuralı sen uygulayarak başla mesela.

yanıt105
yanıt9
Eyup DAĞCI:

Konu sınava geç kalmak değil kişi hata yapmış ortalığı birbirine katıyo o kadar polisi başına toplayana kadar ver ehliyeti 5dk ceza mı kontrol mu biterdi işlem o kadar itiraz bağırmalar insan çocuğu için kontrollü davranır

439
76
yanıtYanıtla
Cihans:

iyi anladik adam o//kuz bagiriyor resmi uniforma giyen sahis ne yapiyor o uniforma demek devlet demek onu giydigi anda o kisinin adi sani vs vs taninmaz bilinmez devlet bilinir

yanıt107
yanıt114
Güven önemlş:

Eyüp dağcı çocuğunu o yaşa getirip sınava götüren anne baba gururlu biraz da başı yukarda olur. nerdeeee bizde bunu anlayacak.. .

yanıt0
yanıt1
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title