Haberler

Alper Taşdelen: "Dünyaya Meydan Okuyan Zaferin 101. Yılı Kutlu Olsun"

Güncelleme:

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümünü kutlayan mesajında, "30 Ağustos, esaret zincirinin paramparça edildiği, Dünya’ya meydan okuyan bir zaferdir. Ulusumuzun zafer ve kurtuluş günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bizlere bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ülkenin kurtuluşunda varlığını ortaya koyan şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 30 Ağustos Zaferi'nin 101. yıl dönümünü kutlayan mesajında, "30 Ağustos, esaret zincirinin paramparça edildiği, Dünya'ya meydan okuyan bir zaferdir. Ulusumuzun zafer ve kurtuluş günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bizlere bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ülkenin kurtuluşunda varlığını ortaya koyan şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ülkenin kurtuluşunda, kuruluşunda varlığını ortaya koyan tüm şehitleri saygıyla andığını belirttiği mesajında şunları söyledi:

"30 Ağustos bizim için çok şey ifade ediyor. 30 Ağustos bizim için bağımsızlık, emperyalizme karşı mücadele verip bağımsız bir devlet kurmak, Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye demek. Emperyalizme karşı, bağımsızlığını kazanmış, esaret zincirini paramparça etmiş, içinden Mustafa Kemal Atatürk gibi bir yiğidi, kahramanı çıkarmış bir millet demek.

Biz bağımsızlığımızı savaşarak, boyun eğmeyerek, teslim olmayarak sağladık. Türk Ulusu, 101 yıl önce büyük bir inançla, yedi düvele karşı savaşarak bağımsızlığını kazandı. 30 Ağustos, esaret zincirinin paramparça edildiği, Dünya'ya meydan okuyan bir zaferdir.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çıktığı kurtuluş yolunda O'nun büyük ve devrimci önderliği ile halkımız, emperyalizme karşı insanlığın en büyük ulusal kurtuluş mücadelesini kazandı. Dünyanın örnek aldığı Mustafa Kemal Atatürk, kendi halkından başka hiçbir şeye güvenmeden yola çıktı ve insanlığa büyük bir kurtuluş mücadelesi armağan etti.

Ulusumuzun zafer ve kurtuluş günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bizlere bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ülkenin kurtuluşunda varlığını ortaya koyan şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum."

Kaynak: ANKA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Alper Taşdelen Çankaya Dünya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
title