Haberler

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan," Biz Yozgat'ı Yozgatlılarla Birlikte...

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Yozgat’ın sorunlarını Yozgatlılarla beraber tespit edip beraber çözeceklerini, Yozgat’ı Yozgatlılarla birlikte yöneteceklerini söyledi.

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Yozgat'ın sorunlarını Yozgatlılarla beraber tespit edip beraber çözeceklerini, Yozgat'ı Yozgatlılarla birlikte yöneteceklerini söyledi.

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Tolçarşı esnafını ziyaret edip açık havada basın toplantısı düzenledi. Arslan, belediye başkan adayı olarak, Yozgat ile ilgili düşüncelerini çok değişik platformlarda çok değişik mekanlarda vatandaşlarla paylaştıklarını söyledi. Arslan, Yozgat'ın çok iyi hizmetlere, çok büyük yerel manada projelerin uygulanmasına ihtiyacı olduğunu belirterek, "Yozgat'ın yaşanabilir şehir haline gelmesi için tekrar tarihi ve kültürel kimliğini kazanabilir hale gelmesi için tekrar bir kent kimliğinin oluşabilmesi için yapılacak çok şey var . Bu manada söyleyecek çok sözümüz yapılacak çok işimiz var. Yozgat'ta bu göreve talip olurken çok ciddi hazırlıklar yaptık yapıyoruz yapmaya da devam ediyoruz bir başka ifade ile dersimize iyi çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Yozgat'a yapılacak çalışmalarda hiçbir zaman kolaycılığa kaçmayacaklarını, ciddi hazırlıklar yaptıklarını vurgulayan Arslan, "Biz bu işleri tek başıma yapmıyoruz, Yozgat'ı sizlerle beraber yöneteceğiz, internetten kopyalamak çok kolaydır bir takım değişiklikler üzerinden resimler alınıp sizlere getirmek çok kolaydır ama biz işin kolaycılığına kaçmıyoruz emek sarf ediyoruz ter döküyoruz ve zamanı geldikçe bütün projelerimizi ortaya koyarak sizlerin karşısına yüzümüzün akıyla çıkacağız işte bu manada Yozgat'ın kanayan yarası olan Tolçarşı'da basın toplantısı yapmayı uygun gördük tol çarşı esnafımızla beraber olmayı uygun gördük tol çarşıyla ilgili ne yapmak istediğimiz sizlerle beraber konuşmak istedik burası şehrin en merkezi mekanıdır tarihi camimizin hemen yakınındadır ama hepimizde biliyoruz buruda ki esnafta biliyor vatandaşlarımızda biliyor burası Yozgat'a yakışan bir mekan değil ve Allah izin verirse burası Yozgat'a yakışan bir mekan haline getireceğiz" diye konuştu.

Yozgat'ın sorunlarının belli olduğunu ve bunu daha önceki televizyon programlarında açıkladıklarına değinen Arslan, "Biz Yozgat ile ilgili projelerimizin bir kısmını açıkladık. Biz projelerimizi bugün olduğu gibi mekanlarda konuşarak açıklayacağız, hiçbir zaman internetten kopyalama olmayacak dersimize çalışacağız sizlere de göstereceğiz tol çarşının fotoğrafını çektik üzerinde ne yapmak istediğimizi çizdik emek sarf ettik herkesin bu emeğe saygı göstermesi lazım. Belediye başkanı olduğumda her şeyi biliyorum demek değildir ama kimin neyi bildiğini biliyorum kiminle çalışacağımı biliyorum kimin bu işi en güzel yapacağını biliyorum emaneti kime teslim edeceğimi biliyorum ve Tolçarşıda da kafamıza göre proje uygulamayacağız bu işi bilen insanlar gelecek buranın projesini yapacak ve burası Yozgat'a yakışır bir mekan haline gelecek çocuğumuzla ailemizin kızlarımızın misafirlerimizin rahatlıkla gezebileceği bir mekana gelecek göğsümüzü kabartarak misafirlerimiz getirebileceğimiz bir mekan haline gelecek. Yozgat'ta yakışır bir şekilde projelerimiz var bunu esnaflarımızla vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. Bundan sora ki projelerimizi yerinde açıklamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Arslan Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Bahar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Soğuk çay nasıl yapılır? Evde şeftalili ve limonlu ice tea yapımı
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title