Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Seçim Turlarına Başladı

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Nihat Tosun ve Salih Cora Trabzon’u gezmeye başladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Nihat Tosun ve Salih Cora Trabzon'u gezmeye başladı.

İlk olarak Hayrat ilçesine giden milletvekili adayları sonrasında Of, Çaykara, Dernekpazarı, Sürmene ve Araklı ilçelerine çıkarmada bulundu. İlçe ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından ilgi odağı olan milletvekili adayları, esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra ise ilçe teşkilatlarında partililerle bir araya geldi. Partililere seslenen Trabzon Milletvekili Adayı Soylu, "7 Haziran Genel Seçimleri maratonuna bugün başladık. İlçelerimizi tek tek ziyaret ediyoruz, bizleri sıcak bir şekilde muhabbetle karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir yolculuğa çıktık, bu yolculuk bizden önce de vardı bizden sonra da devam edecektir. Bu yolculuk sadece Trabzon'a ait veya Türkiye'ye ait değil, biz güçlü olduğumuz ve Yeni Türkiye'yi kucakladığımız andan itibaren bütün dünyanın beklediği bir yolculuktur" dedi.

İlçe teşkilatı ziyaretlerinde konuşma yapan Milletvekili Adayı Muhammet Balta ise vatandaşların ilgisinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, AK Parti Trabzon Milletvekili 3. sıra Adayı Köseoğlu 'Trabzon'un Ayşesi' olarak bütün ilçelere eşit mesafede olduğunu, dördüncü sıradan Milletvekili Adayı olarak gösterilen Günnar ise "Trabzon'un her karışını gezerek vatandaşlarımızla kucaklaşmaya bugün başladık" diye konuştu.

İlçe Teşkilatları ziyaretinde konuşma yapan Prof. Dr. Nihat Tosun ise "Trabzon'a hizmet etmeye talibiz, sizlerin desteğiyle bunu başaracağız" derken, ilçe teşkilatı ziyaretlerinde son olarak konuşma yapan Salih Cora ise "Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa yolunda Yeni Trabzon için var gücümüzle sizler için çalışacağız" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Süleyman Soylu Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title