Haberler

AK Parti Milletvekili Özbakır: "Karadeniz'deki Kırmızı Noktayı Sileceğiz"

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti teşkilatı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti teşkilatı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır 1 Kasım'da Türkiye'de iktidar olacaklarını, Karadeniz bölgesindeki tek kırmızı noktayı da sileceklerini söyledi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı'nca 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Gülüç Anadolu Otel kongre salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, milletvekili adayları Özcan Ulupınar, Akın Kaymak, Aytekin Celal Kazancı, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Önceki dönem AK Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan, 22. Dönem Gümüşhane Milletvekili Temel Yılmaz, Eski Zonguldak Milletvekillerinden Ali Uzun, partinin il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantı öncesinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Açılışta konuşan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 1 Kasım seçimlerinin vatan meselesi olduğunu belirterek, kendilerine de 1 Kasım seçimlerine kadar gece gündüz çalışmak düştüğünü söyledi.

Çakır'ın ardından söz alan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise bir çok ile nasip olmayan ilçelerin hayal bile edemediği Kent Meydanı projesinin AK Parti iktidarı sayesinde Ereğli'ye kazandırılacağını belirterek, projeye önümüzdeki günlerde başlanacağını ifade etti.

AK Parti Zonguldak Eski İl Başkanı Celil Uzun ile 22 ve 23. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'da törende birer konuşma yaparak 1 Kasım seçimlerinin önemine değindiler.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Aytekin Celal Kazancı ile Akın Kaymak ülkede yaşanan terör olaylarına dikkat çektikleri konuşmalarında, ülkenin kaos ortamından çıkması için tek başına AK Parti iktidarına ihtiyacı olduğunu savundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise 7 Haziran seçimleri sonrası muhalefet partilerinin uzlaşmaya yanaşmayan siyaset anlayışlarını eleştirerek, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Zonguldak'a 6 katrilyon değerinde hizmetler getirildiğini söyledi.

Konuşmasında MHP'yi eleştiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP ile de sürekli HDP ile hareket etmesinden dolayı hükümet kurmadıklarını dile getirdi.

ÖZBAKIR: "KARADENİZ'DE KIRMIZI OLAN ZONGULDAK'I SİLECEĞİZ"

Törende son olarak konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, 1 Kasım seçimlerinde Karadeniz'de ki tek kırmızı noktayı kaldıracaklarını ve AK Parti'yi Zonguldak'ta birinci parti yapacaklarını söyledi. Özbakır konuşmasında şunları söyledi;

"6,5 aydır sahalardayız. En başta koalisyon kuracağımız kanaatindeydik. Ancak baktık ki CHP ve HDP işbirliği halinde. Her konuda beraber hareket ediyor. Onu sildik. Bizim ve tabanımızın yüzde seksenimiz MHP ile koalisyon kurmaya niyetliydi. Sayın Bahçeli'nin hayır demesinden dolayı sıra gelmedi. Koalisyonu kuramadık ve tekrar seçim kararı alındı.

7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrası sahadayız. Ama şu anda öyle bir rüzgar yakaladık ki kesin iktidarız. Sadece iş sandığa kaldı. Sandık kurulduğunda göreceksiniz ki tek başına iktidara geleceğiz ve Zonguldak'ta güçlü bir şekilde birinci parti çıkacağız. 1 Kasım'da Karadeniz bölgesinde kırmızı olan Zonguldak'ı da sileceğiz. Hiç şüpheniz olmasın." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özbakır Karadeniz Zonguldak Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title