Haberler

AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı

Niğde AK Parti merkez ilçe Danışma Meclis toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Niğde AK Parti merkez ilçe Danışma Meclis toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Özdemir parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından toplantıda konuşan AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili vatandaşın yalan, yanlış bilgilerle kandırıldığı söyledi. Başkan Özdemir, "Muhalif partilerin yaptıkları çalışmalarının hiçbirisi vatandaşımıza doğruyu anlatmak üzere kurulmamış. Biz bunu üzülerek izliyoruz. Çünkü 16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması bir genel seçim değil. Burada AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi gibi partiler seçime girmiyor. Vatandaş önündeki 5 yılın kararını vermeyecek. Bundan sonra ki nesillerin, torunlarımızın gelecekteki olan önce 2023 sonra 2071 hedeflerine ulaşması için halk oylaması yapıyoruz. Bu kesinlikle genel seçim değildir. Önceliğimiz vatandaşa bunu anlatmak olacak." dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ise konuşmasına patatesteki teşvik ile başladı.

Milletvekili Özegen, " Daha önceden epeyce uğraştığımız ve Salı günüde grup toplantısında sonrada Başbakanımızla da paylaştığım, Nevşehir'de de neticesinin sonuçlandırdığımız patates ihracatıyla ilgili bir teşvik Başbakanımızın talimatıyla hayata geçmiş oldu. Diğer taraftan geçtiğimiz günlerde yine özellikle patates ile ilgili garantine kapsamındaki desteklemeler ödendi. Niğde'de bu desteklemelerden çok az sayıda arkadaşlarımız FETÖ soruşturmalarından dolayı istifade edememekte fakat onun dışındaki arkadaşlarımız bu desteklerden istifade etmek üzere bunu aldılar.' diye konuştu.

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ise 16 Nisandaki olacak referandum öncesi 15 Temmuz Darbe girişiminde geçmiş olsun demeyenlerin yürüttüğü hayır propagandası yürüttüğünü söyledi. Milletvekili Kavaklıoğlu, '15 Temmuzda bize geçmiş olsun demeyenlerin hepsi şimdi hepsi hayır propagandası yürütüyor. Bu referandum işi gerçekten Devlet Bahçelinin, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu durumu, gelmişi, geçmişini çok iyi değerlendirerek Cumhurbaşkanımızla yaptığı istişareler neticesinde bir anayasa değişikliği gündeme geldi. Bu işin özü ak partinin tek başına hazırladığı anayasa değişikliği değil. Bu anayasa Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte bir uzlaşma içinde hazırladığımız bir paket. Görüldüğü gibi çok köklü değişikliklerde olmuyor." dedi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alpaslan Kavaklıoğlu Erdoğan Özegen AK Parti Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title