Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur Dursunbey'i Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı A.Edip Uğur, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde bazı ziyaret ve temaslarda bulundu. Uğur, bölgede önemli bir sorun haline gelen Simav Grup Yolu ile ilgili şikayetler üzerine bu yolun başka bir yol ile takas edilerek çözüme kavuşturulması için Karayolları Bölge Müdürüne talimat verdi.

UĞUR'DAN DURSUNBEY'E MÜJDELER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Parti teşkilatını ziyaret eden genel başkan yardımcısı Uğur, partilileri dinledi, çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Edip Uğur, Dursunbey'e yeni yapılacak

Devlet Hastanesiyle ilgili tüm proje çalışmalarının bittiğini, çarşamba günü TOKİ genel müdürünü ilçe başkanı Halil Demir ile birlikte ziyaret ederek hastane işine son noktayı koyacaklarını bildirdi. Uğur, duble yol ile ilgili çalışmanın da önümüzdeki günlerde başlayacağını, yüklenici iki firmanın üç ayrı noktada şantiye kurmaya hazırlandıklarını açıkladı. Ayrıca, yıllardır ilçenin gündeminde olan ve bir türlü kendi binasına kavuşamayan Sağlık Meslek Lisesi ile ilgili bir çalışmanın Ankara'daki temaslar sırasında programa alındığını da müjdeleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, çalışmanın sürdüğünü belirtti. Parti binasındaki toplantıda açıklamalarda bulunan Uğur, CHP'li milletvekillerinin gündeme getirdiği Bor madenlerinin özelleştirilmesi ile ilgili tekrar konuştu. Böyle bir şeyin asla gündeme alınmadığını vurgulayan Uğur, altın yumurta veren bir yeri devletin hangi mantıkla özelleştirebileceğini sordu.

KARAYOLLARINA TAKAS TALİMATI

Parti teşkilatındaki ziyaretinin ardından Dursunbey Cumhuriyet Meydanındaki Orman Bayramı etkinliklerine katılan Edip Uğur burada öğrencilere çam fidanı dağıttı. Edip Uğur Dursunbey Kaymakamı Süheyl Üçer'i de makamında ziyaret etti. Kaymakam Üçer'den bilgiler alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Karayolları Bölge Müdürü ile görüştü. Simav Grup Yolu ile ilgili şikayetleri bölge müdürüne bildiren Uğur, bu yolu başka bir yolla takas ederek Karayollarına devredilmesini, bunun için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi. Uğur, Kaymakamlıktan sonra Dursunbey Esnaf Odası, Dursunbey Devlet Hastanesi ve Dursunbey Belediyesini ziyaret etti. Edip Uğur, Umre ziyaretinden dönen Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında makam görevine henüz resmi olarak başlamayan Başkan Yılmaz, misafirlerine hurma ve zemzem suyu ikramında bulunurken Umre hatıralarını anlattı. Daha sonra Dursunbey'in mevcut sorunları ile ilgili Edip Uğur'a bilgi veren AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur'a gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur Dursunbey'deki ziyaret ve temaslarının ardından Balıkesir'e döndü. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursunbey Edip Uğur Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title