Haberler

Adıyaman haberi! Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin galibi 'sarı' liste

Güncelleme:

Adıyaman gelişmesine göre Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı meclis üyeliği seçimleri sonuçlandı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı meclis üyeliği seçimleri sonuçlandı.

Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen seçimlerde 18 meslek gurubundan 45 meclis üyesi seçildi. Mevcut Başkan Mustafa Uslu'nun öncülüğünü ettiği 'beyaz' liste ile İrfan Torunoğlu'nun öncülüğünü yaptığı 'sarı' liste yarıştı. 18 meslek gurubundan 2 gurupta beyaz ve sarı listeler aday çıkartmadı. Bu aday çıkartılmayan 2 grup bağımsız seçime girdi.

Oy kullanma işleminin ardından açılan sandıklarda sayıma gidildi. Yapılan sayımlarda 'sarı' liste 13 meslek gurubunu, 'beyaz' liste ise 3 meslek gurubunu alırken, 2 guruptan ise bağımsız çıktı.

Seçim sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan 'sarı' rengin öncüsü İrfan Torunoğlu, "Bu gün yapılan seçimlerde aday gösterdiğimiz 16 guruptan 13 gurubu aldık. Seçilen bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnşallah hayırlı hizmetler yaparlar. Ticaret ve Sanayi Odası'nı arkadaşlarımla beraber yöneteceğim. Meclis üyeleriyle birlikte daha güzel yönetmenin gayretinde olacağız" dedi.

Torunoğlu, daha sonra dışarıda bulunan kalabalığa desteklerinden dolayı teşekkür etti. Meclis üyeleri önümüzdeki günlerde bir araya gelerek hem meclis başkanını hem de yönetim kurulu başkanını belirleyecek. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Uslu Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title