Haberler

Adana Tohm Yüzme Takımı Almanya'ya Gitti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, genç sporcuların dış temasla deneyimlerinin artacağını söyledi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, genç sporcuların dış temasla deneyimlerinin artacağını söyledi.

Ataşbak, 10- 14 Mart tarihleri arasında Almanya'nın Wetzlar Kenti'nde gerçekleştirilecek "Uluslararası 10. Frühjahrsschwimmfest 2016 Yüzme Yarışları"na katılacak yüzme takımını ziyaret ederek Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Başantrenörü Martin Grabowski'den uluslararası müsabaka ile ilgili bilgi aldı ve sporcularla sohbet etti.

46'sı burslu toplam 73 sporcunun ulaşım, eğitim, beslenme, sağlıklarıyla yakından ilgilendiklerini, bünyelerinde TOHM bürosu oluşturduklarını ifade eden Ataşbak, ziyaret sırasında konuşmasında şunlara yer verdi:

"Bir yılı aşkındır Adana'da bulunan deneyimli antrenör Martin Grabowski, yardımcısı Volkan Tuncil ve Federasyon koordinatörü Gürhan Bencan sayesinde yüzmede iyi konuma geldik. Antrenör Martin'in çabalarıyla Almanya'da katılacağımız yüzme yarışlarında genç sporcularımızın dış temasla deneyimleri artacak. Ayrıca önümüzdeki günlerde elit sporcuları yükselti kampı için de yeniden yurtdışına göndermeyi düşünüyoruz. Türkiye'de Adana'nın yanı sıra Ankara, Trabzon, Kayseri ve Bursa'da bulunan TOHM yüzme takımları arasında derece ve madalya olarak en başarılı il konumundayız. Hedefimiz milli takımlara daha çok kazandırmak. Hepsinden önemlisi sporun zirvesi olan olimpiyat oyunlarına kentimizden sporcu göndermektir."

Ataşbak, 100.Yıl Yüzme Havuzu'nun ısıtma sisteminin önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağını, havuzu 365 gün kullanımına açmayı hedeflediklerini, bu konuda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Adana Valisi Mustafa Büyük'e teşekkür etti.

Almanya'ya kafilesinde Adana TOHM Başantrenörü Martin Grabowksi ve yardımcısı Volkan Tuncil'in yanı sıra 14 sporcunun isimleri şöyle:

Eylül Gürkan, Doğa Babacan, Derin Yerlikaya, Beste Özkan, Murat Görkem Narman, Kürşat Yılmaz, Enes Kirveli, Yaşar Sakar, Nüyesin Doğan, Berkay Güllü, Yiğit Ahmet Güzelce, Mustafa Kaan Kıykım, Mustafa Sevenay ve Atakan Malgil. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

14 Mart Türkiye Almanya Spor Haberler

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title