Haberler

48.cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Fethiye - Marmaris Etabı

48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun dördüncü gününde koşulan 132 kilometrelik Fethiye-Marmaris etabın Rabobank takımından Mark Renshaw 3 Saat 14 dakika 02 saniye ile kazandı.

48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun dördüncü gününde koşulan 132 kilometrelik Fethiye- Marmaris etabın Rabobank takımından Mark Renshaw 3 Saat 14 dakika 02 saniye ile kazandı.

Son metreleri büyük bir çekişme içinde geçen etabın ikincisi aynı zaman ve tekerlek farkı Green Edge takımından Harley Matthew Goss oldu. Üçüncülüğü ise yine tekerlek farkı ile Type1-Sanofi'den Danıele Collı elde etti. Genel Ferdi Klasman birinciliğine yükselen Konya Torku Şekerspor Takımının Bulgar Bisikletçisi İvalio Gabrovski Marmaris-Turgutreis etabında da Turkuaz mayoyu giyecek. Gabrosvki Genel Ferdi klasmanda 13 saat 57 dakika 05 saniye birinci durumda bulunuyor.

İlk üç etaba nazaran bugün koşulan Fethiye - Marmaris etabında sıcak hava, bisikletçilerin en büyük dezavantajı oldu. Meteoroloji bilgilerini sabah saatlerinden itibaren alan bisikletçiler, sıcağın önlemini bol sıvı tüketerek almaya çalıştı. Ege ve Akdeniz'de bugün ölçülen en yüksek hava sıcaklığı 25-26 derece olmasına rağmen özellikle asfalt üzerinde hissedilen sıcaklık 29 dereceye kadar yükseldi.

Yaklaşık 3 aydır etapların geçeceği yollarını denetleyen Federasyon Asbaşkanı Abdurrahman Açıkalın ile Organizasyon Direktörü Aydın Ayhan Güney, Karayolları ile yaptıkları görüşmelerin semeresini aldıklarını belirterek şunları söylediler: "Yabancılar özellikle Marmaris yolundan şikayet ediyorlardı. Ancak sessiz asfalt dedikleri mükemmel bir yolla karşılaştılar. Bu defa harika asfalt onların şaşkınlığına neden oldu. Tüm kafileler, gerek organizasyonun aksaksız geçmesi, gerekse yolların düzgünlüğü konusunda Federasyona teşekkür ettiler" dediler.

38'inci kilometre geçilirken Tırmanış primini kazananlarda belli oldu. Katusha takımından Maxım Belkov birinciliği,

Omega Pharma Lotto'dan Marco Bandıera ikinciliği, AG2R La Mondiale Takımından Romain Bardet üçüncülüğü elde etti.

Tırmanış priminin belli olmasından sonra da Astana'dan Assan Baızaev, Katusha'dan Vladimir Gusev

aynı takımdan Mikhail Ignatyev ve Farnese Vini'den Diego Caccıa atak yapıp önde dörtlü bir grup oluşturdu. Finişe 70 kilometre fark 1 dakika 10 saniyeye daha sonrada yaklaşık 2 dakikaya kadar çıktı.

Genel Ferdi Klasman birincisi Gabrovski ise ana grupta kalmayı tercih etti. Ana grubun başını ise değişe değişe Konya Torku'lu bisikletçiler oluşturdu. Gabrovski'yi aralarına alıp, hafif rüzgardan da korudular. Ancak hızlı tempo Gabrovski'yi olumsuz etkiledi.

Etapta dereceye girenlere ödüllerini Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu ve Marmaris Kaymakamı A.Serdar Polat verdi. 48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarın 178 kilometrelik Marmaris-Turgutreis etabı ile devam edilecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Rabobank Türkiye Fethiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title