Haberler

2013 Akdeniz Oyunları'na Doğru

AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı, 2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy'u ziyaret ederek tesis çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı, 2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy'u ziyaret ederek tesis çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksoy, oyunlar kapsamında başlatılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Tesis çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Aksoy, "Yeni yapılacak olan stadyumun enerji nakil ihalesi önümüzdeki hafta yapılacak. Akdeniz köyü ve stadyuma ulaşımla ilgili yol çalışmaları devam ediyor. Sporcu kafilesinin konaklamasıyla ilgili yurt yapımına hız verildi. Organizasyonla ilgili çalışmalarımız planladığımız gibi sorunsuz bir şekilde sürüyor" dedi.

Bilal Babalıklı ise, Akdeniz Oyunları gibi uluslararası büyük bir spor organizasyonunun Mersin'de yapılacak olmasının, Mersinliler tarafından memnuniyetle karşılandığını dile getirerek, "Bu organizasyon Mersin'in tanıtımında büyük rol oynayacaktır. Oyunlar için yapılacak olan tesislerin oyunlar sonrası Mersin'de kalacak olması, kent sporu adına önemli bir kazanımdır. Bu sayede Mersin, spor tesisi eksikliğini büyük ölçüde gidermiş olacaktır. Organizasyon nedeniyle bölgemize ülke dışından gelecek sporcu ve sporseverler kentimiz ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Ayrıca yapılacak olan tesislerde binlerce Mersinli istihdam edilecektir. Bu nedenle Akdeniz Oyunları, Mersin için çok önemli bir organizasyondur. Bu organizasyonda emeği geçen ve emek verecek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taha Aksoy Toroslar Ak Parti Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title