Haberler

15. Tarım ve Seracılık Festivali Etkinlikleri

Güncelleme:

Kumluca'da 1994 2 tertip ilçeden askere gidecek olan gençler için stadyumda eğlence programı düzenlendi.

Kumluca'da bu yıl 15'incisi düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında 1994-2 tertip ilçeden askere gidecek olan gençler için stadyumda eğlence programı düzenlendi.

Karatepe Stadyumu'nda gerçekleştirilen etkinlik öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehmet Tahir İkiler Gezici Tiyatro Ekibi tarafından çocuklara Hacivat-Karagöz ve meddah gösterileri sunuldu.

Gösterinin ardından sahne alan sanatçı Nuray Hafiftaş, seslendirdiği türkülerle izleyenleri coşturdu. Bu yıl 1994-2 tertip olarak Kumluca'dan askere gidecek olan gençlerin de türkülere eşlik ettiği konser, yaklaşık 2 saat sürdü.

Gecede konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, festival etkinlikleri kapsamında bir ilki gerçekleştirdiklerini ve askere gidecek gençler için eğlence programı düzenlediklerini söyledi. Her Türk evladının vatani görevine seve seve gittiğini ifade eden Çetinkaya, "Biz de bu gençlerimiz ve aileleri için bir eğlence düzenledik. İnşallah tez zamanda vatani görevlerini en iyi şekilde yaparak ailelerine, memleketlerine dönerler. Gençlerimize bu gecede kutsal değerimiz olan bayrağımızı hediye ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gücan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş ve diğer protokol üyeleri tarafından askerlere Türk bayrağı hediye edildi.

Konser sonunda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından sanatçı Nuray Hafiftaş'a porselen çay seti hediye edildi. 

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Nuray Hafiftaş Karatepe Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title