Haberler

Rumeysa Çayıroğlu Yazıları

Rumeysa Çayıroğlu

Rumeysa Çayıroğlu

Yazar Girişimci ve Kişisel Gelişim Uzmanı

Rumeysa Çayıroğlu Ankara’da doğdu. Çocukluk yıllarından itibaren psikoloji, sağlık, kodlama gibi birçok alanda araştırma yaptı. Üniversite’yi Yıldız Teknik İngilizce İktisat bölümünde okudu. 19 yaşındayken 2 bilim kurgu kitabı yazdı ve kendi kendine İngilizce öğrendi. 20 yaşındayken Pakistanlı Freelancerlarla çalışarak Pictagon uygulamasını kurdu. 2019 yılında “Hayat Planı ve..

Yazarın Tüm Yazıları

Satışlarınızı uçurmak için 3 psikolojik pazarlama tekniği

Satışlarınızı uçurmak için 3 psikolojik..

Bu yazımda sizlere insanların çok azının bildiği iki psikolojik pazarlama tetikleyicisinden bahsedeceğim. Bu teknikleri etkin kullanırsanız pazarlama..
08.04.2023
3 maddede başarı üçgeni

3 maddede başarı üçgeni

Yıllardır başarıyla ilgili bir sürü yazı okudum. Kurslar dinledim. Bununla beraber bugün size başarımı artıran önemli bir bakış açısından..
28.08.2022
Özgüveninizi inşa etmek için hangi bakış açısına ihtiyacınız var?

Özgüveninizi inşa etmek için hangi bakış..

Özgüven üzerine çalışırken iki farklı bakış açısıyla karşılaşıyoruz. Bunlar: sabit bakış açısı ve gelişime açık bakış açısı. Bu yazımda bunların..
14.12.2021
8 adımda kendinizi daha çok sevin

8 adımda kendinizi daha çok sevin

Koçluk seanslarımda gördüğüm önemli bir konu var. O da kendini sevmek. Biliyor musunuz, kendinizle olan ilişkileriniz iyi olmadığında bu aslında..
30.08.2021
Kişisel gelişime dair cevaplar

Kişisel gelişime dair cevaplar

Bu yazımda farklı konularda ilham alabilesiniz diye sosyal medyadan gelen kişisel gelişime dair çeşitli soruları yanıtlayacağım. Sorular farklı..
10.06.2021
Hikayeleştirerek hayallerine daha hızlı ulaş

Hikayeleştirerek hayallerine daha hızlı ulaş

İstediklerinize nasıl daha hızlı ulaşırsınız? Zihninizi ve hedeflerinizi nasıl istediğiniz yönde yönetirsiniz? Nasıl duygularınızı etkileyerek..
01.04.2021
Taklit et, yaşamın değişsin!

Taklit et, yaşamın değişsin!

Bugün size hayatımızı derinden değiştiren bir teknikten bahsedeceğim: "Taklit et gerçekleşsin." tekniği. Bu teknik, hayatı en temelinden etkiliyor...
23.02.2021
Başarıya giden yolda karşılaştığımız 3 aşama

Başarıya giden yolda karşılaştığımız 3 aşama

Bir hedef belirlediğinizde ve ona ulaşmak için çabaladığınızda karşınıza bazı aşamalar çıkabilir. Bu yazımda o aşamaları ve o aşamalarda neler..
09.02.2021
Zamanı yönetmek için etkili yapılacaklar listesi nasıl hazırlanır?

Zamanı yönetmek için etkili yapılacaklar..

Bu yazımda "Zamanı yönetmek için etkili yapılacaklar listesi nasıl hazırlanır?" konusu üzerine konuşacağız. Biliyor musunuz? Planlamada harcanan 1..
31.01.2021
İç dinamikleri değiştirerek hedeflere nasıl ulaşılır?

İç dinamikleri değiştirerek hedeflere nasıl..

Bir hayaliniz mi var? Ona ulaşmak için neler yapmanız gerektiğini merak mı ediyorsunuz? Bu yazımda "Hedeflerimizi gerçekleştirmek adına iç..
22.01.2021
Hayallerine ulaşman için 5 güçlü teknik

Hayallerine ulaşman için 5 güçlü teknik

Hayata dair isteklerimiz var. Bu istek ve hedefleri gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Onları gerçekleştirirken aynı zamanda zihnimizi de bizim için..
08.01.2021
Etkin hedef belirleyerek zihni yönlendirmek

Etkin hedef belirleyerek zihni yönlendirmek

Hepimizin hayatta hayalleri var. Bu hayallere ulaşma yolunda da çeşitli adımlar atıyoruz. Bu adımları güçlendirmek için zihnimizi bizim için çalışır..
26.12.2020
Hedeflere ulaşma yolunda pozitif ve negatif hayallerin etkisi

Hedeflere ulaşma yolunda pozitif ve negatif..

Kişisel gelişimde sürekli duyduğumuz bir motto var: "Hayal kurarken sadece pozitif düşünün, tam olarak istediğiniz sonucu hayal edin." Peki bu..
11.12.2020
title