Haberler

Arap Turist Yasemin Allen'i Kızdırdı!

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Defne Sultan" karakteriyle ün yapan oyuncu Yasemin Allen, Arap bir turistin tacizine uğradı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Defne Sultan" karakteriyle ün yapan oyuncu Yasemin Allen, Arap bir turistin tacizine uğradı. Şarkıcı ve sunucu Suna Yıldızoğlu'nun oyuncu kızı Yasemin Allen önceki gün Bebek'te Arap bir hayranının tacizine uğradı. Milliyet'te yer alan habere göre Yasemin Allen, özel bir TV kanalıyla röportaj yapmak için Bebek Kahve'ye geldi. Oldukça keyifli gelen güzel oyuncu Arap bir hayranının bakışlarından rahatsız olunca keyfi kaçtı. Giydiği mini eteğiyle dikkat çeken Yasemin Allen, Arap hayranının gözünü kırpmadan bacaklarına baktığını farkedince adeta çıldırdı. Arap turisti iki defa sözlü uyarmasına rağmen bacaklarına bakmaktan vazgeçmediğini farkeden Yasemin Allen, bu defa İngilizce bağırmaya başladı.

ALLEN BAĞIRINCA ARAP TURİST MEKANI TERK ETTİ

Yasemin Allen'in bağırması üzerine Arap hayranı mekandan apar topar ayrılırken, güzel oyuncu ise uzun bir süre kendine gelemedi.

"'BACAKLARIMA BAKMA' DİYE UYARDIM"

Gazetecilerin kendisini görüntülediğini farkeden Yasemin Allen, yaşadıklarını medya mensuplarıyla paylaştı: "Röportaj yaparken adam devamlı bacaklarıma bakarak beni gözüyle taciz ediyordu, iki kez kendisini uyardım ama o hala bacaklarıma bakmaya devam ettiği için çok sinirlendim ve röportajı kesip yanına gidip önce Türkçe, bacaklarıma değil önüne bak diye uyardım. Ama adamın arap olduğunu öğrendikten sonra da kendisine İngilizce, benim bacaklarıma bakarak beni taciz ediyorsun önüne bak diye uyardım."

İşte olay anından kareler;


Zaman geçirmek için semtin popüler mekânlarından Bebek Kahve'ye giren Allen, bir süre sonra müşterilerden biriyle tartışmaya başladı.

YASEMİN ALLEN KİMDİR?

Yasemin Kay Allen (d. 10 Temmuz 1989), İngiliz oyuncu. Yasemin Allen, 10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra, Birleşik Krallık'ta doğdu. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır. Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra on bir yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı. On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Yasemin Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı. 2010'da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerini canlandırdı. 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü üstlendi. 2013'te "Merhamet" dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırdı. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu. Yasemin Allen, Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya adım attı. 2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı.

Yasemin Allen, Hayat Devam Ediyor dizisindeki rol arkadaşı Onur Tuna ile bir süre ilişki yaşadı.

ROL ALDIĞI FİLMLER DİZİLER REKLAMLAR
Sinema
2013 Su ve Ateş Yağmur Efe Başrol

Televizyon
2008 Elif Elif Doğan 15 bölüm
2010 Kavak Yelleri Elena Banderenko/Karakuş 3 bölüm
2010-11 Yerden Yüksek Juliette/Jüjü 37 bölüm
2011-12 Hayat Devam Ediyor Pelin Akça 42 bölüm
2013-14 Merhamet Irmak Tunalı 44 bölüm
2014 Muhteşem Yüzyıl Defne Sultan/Louisa 11 bölüm
Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması Kendisi Sunucu

Reklam
2009 Sprite Nazlı
2013 N11.com
2014 TTNET Netta

Video klip
Ilgaz Erel "Rüyamda"
Ogün Şanlısoy "Büyüdük Aniden"

Ödülleri
2014 İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödülleri Yılın En İyi TV Yıldızı Kazandı

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Muhteşem Yüzyıl Yasemin Allen Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title