Haberler

Hikayesini Anlattığı Kitabın Gelirini Mehmetçik Vakfı'na Bağışlayacak

AYDIN (İHA) – Erzurum’dan geldiği Aydın’da, Ankara’dan sonra ikinci eğitim kurumu açan ve hayatını kitaba dönüştüren Erhan Çetin, gelirini ise Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak.

AYDIN (İHA) – Erzurum'dan geldiği Aydın'da, Ankara'dan sonra ikinci eğitim kurumu açan ve hayatını kitaba dönüştüren Erhan Çetin, gelirini ise Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak.

Hayatının örnek olacağını düşünerek yola çıkan 30 yaşındaki eğitim kurumu sahibi Erhan Çetin, tecrübelerini kitaba dönüştürdü. Yaşadığı hayat tecrübelerini 3 yıl süren çalışmanın ardından kitaba dönüştüren Çetin, gelirini ise Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı. Kitabın nasıl yazıldığına değinen Çetin, "Hayatımın örnek olabileceğini düşündüğüm an kitap için yola koyuldum. Ben edebiyatçı değilim, yazar hiç değilim. Ancak yazdığım şey hayatım. İnsanın kendi hayatını yazabilmesinin zor olmadığını düşündüm ve başladım. 3 yılın sonunda kitabımı tamamladım" dedi.

Her satırda gözyaşlarının olduğuna değinen Çetin, "Kitabı okurken duygulanmamak imkansız. Ben 5 yıl önce Aydın'a geldim. Aydın'a adapte olmak için çok çalıştım. Çünkü en kötü günlerimi Aydın'da yaşadım. Ancak hedefim, dibi gördüğüm şehir olan Aydın'da başarılarımı da görmekti. Çok şükür büyük başarılar elde ettim. İnşallah etmeye de devam edeceğim" diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları İl Yönetimi, Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aydın İl Başkanlığı, genel merkez yönetim kurulu üyeliği, SANKON Genel Başkan danışmanlığı, Destebaşı Grup danışmanlığı ve Artı Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi bir çok görevde bulunduğunu ifade eden Çetin, "Hayat tecrübelerimin yaşımdan daha büyük olduğunu fark ettiğim an, bu tecrübelerin başkaları tarafından da bilinmesini istedim. Amacımın ben değil, gelecek olduğunu hep düşünen kişilerdenim. Gençlik için çalıştım, bundan sonra da gençlik için çalışacağım. Kitabımın gelirini de Mehmetçik Vakfına bağışlayacağım" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Erzurum Ankara Aydın Yaşam Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title