Haberler

Ankara Vali Yardımcısı Harun Kaya ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Kemal Kaya'nın babası hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ankara Vali Yardımcısı Harun Kaya ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Kemal Kaya'nın 83 yaşındaki babası Bekir Kaya, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bekir Kaya, Talas Dedeoğlu Camii'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Bekir Kaya'nın yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Ankara Vali Yardımcısı Harun Kaya ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Kemal Kaya'nın babası Bekir Kaya hayatını kaybetti.

Ankara Vali Yardımcısı Harun Kaya ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Kemal Kaya'nın 83 yaşındaki babası Bekir Kaya, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bekir Kaya, Talas Dedeoğlu Camii'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Bekir Kaya'nın yakınları ve vatandaşlar katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Emniyet Müdürlüğü Kamil Karabörk Gökmen Çiçek Bekir Kaya Kemal Kaya Kayseri Ankara Çocuk Talas Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title