Haberler

    Wilma Elles: Türkiye'yi Dünyaya Anlatmaya Devam Edeceğim

    Güncelleme:

    Alman sinema ve dizi oyuncusu Wilma Elles, konuk olarak katıldığı 22. Saraybosna Film Festivali'nde Türkiye'nin zor günler atlattığını belirterek, "Türkiye'yi ve onun güzelliklerini bütün dünyaya anlatmaya devam edeceğim" dedi.

    Almanya'da katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı savunması üzerine, ülkesinde eleştirilen Elles, "Türkiye'de yaşadıklarımızın yurt dışında anlaşılması biraz zor. Ben gerçekleri anlattım. Onlar bunu anlamakta güçlük çektiler" ifadelerini kullandı.

    Elles, mevcut durumun en kısa zamanda iyileşmesi temennisinde bulunarak, Türk-Alman dostluğunun geçmişte olduğu gibi gelecekte de devam edeceğine inandığını söyledi.

    "DEMOKRATİK YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM"

    Türkiye'nin zor günleri atlattığını vurgulayan Elles, FETÖ darbe girişimi sırasında eşiyle birlikte İstanbul'da olduklarını söyledi: "Eşim Boğaziçi Köprüsü'ndeydi. Yaşadıklarımız çok ağırdı. Sabah uyandığımızda ne hissettiğimizin, nasıl rahatladığımızın tarifi anlatılmaz. İyi ki demokratik yolda yürümeye devam ediyoruz."

    SARAYBOSNA'YA HAYRAN KALDI

    Bulgar yönetmen Ralitz Petrov'un 'Kötü' ve Karadağlı yönetmen İvan Marinovic'in 'Siyah İğne' filmlerinin galasına katılan Elles, ilk kez geldiği Saraybosna'dan da hayranlıkla söz etti. Saraybosna Film Festivali'ne uzun zamandır katılmak istediğini belirten Wilma Elles, "Son derece görkemli bir festival. Burada, birkaç yapımcıyla görüştüm. Yapım aşamasında olan bir proje için Veysel Atasever ile bir araya geldik" dedi.

    Saraybosna'nın çok güzel bir şehir olduğunu söyleyen Elles, şehrin havasının, doğasının ve yemeklerinin 'harika' olduğunu ifade etti.

    "YENİ SEZONDA SÜRPRİZLERLE EKRANDAYIM"

    Elles, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin Bosna Hersek'te hala gösterilmeye devam etmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, "Caroline karakteri burada hala gözler önünde. Bu, Türk dizilerinin bütün dünyada izlendiği ve hikayelerimizin anlaşıldığı anlamına geliyor" diye konuştu.

    Geçen sezon İdil karakterini canlandırdığı 'Yeter' dizisinin yeni sezon çekimlerine yakında başlayacaklarını aktaran Elles, "Yeni sezonda süprizlerle yeniden ekranda olacağım" ifadesini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Wilma Elles Saraybosna Almanya Türkiye Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title